Hesabım
    Halle Berry, Netflix Casus Filmi ‘Our Man From Jersey’nin Kadrosunda

    Dizinin kadrosunda önemli yıldızlar var..

    Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry, Netflix için çekilecek olan casus filmi “Our Man from New Jersey”de Mark Wahlberg'le birlikte başrolü üstlenmeye hazırlanıyor. Wahlberg, aynı zamanda filmin yapımcılığını Stephen Levinson'la birlikte gerçekleştirecek. Filmin senaryosu, Levinson'ın bir fikrine dayanıyor ve son halini David Guggenheim kaleme aldı.

    Konunun detayları ve Berry’nin rolü gizli tutuluyor ancak, film "mavi yakalı James Bond" olarak tanımlanıyor. 2002 yapımı “Die Another Day” filminde Pierce Brosnan’ın Bond'unun karşısında Jinx rolünü unutulmaz bir şekilde oynadıktan sonra, filmin önermesi Berry için oldukça tanıdık geliyor. O zamandan beri Berry etkileyici bir aksiyon filmi özgeçmişi topladı. "X-Men" serisinde Storm'u oynadıktan sonra son olarak "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"da rol aldı ve Roland Emmerich’in "Moonfall" filminin çekimlerini tamamladı.

    Yeni proje ayrıca, Berry’nin kısa süre önce ilk yönetmenlik denemesi “Bruised”ı satın alan Netflix'le olan ilişkisini de genişletecek. Berry, geçen yıl Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri yapılan filmde karma bir dövüş sanatları savaşçısını canlandırıyor. Başarılı oyuncu, 2002'de "Monster's Ball" filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazandı ve ödülü kazanan ilk (ve hala tek) siyahi kadın oldu.

    Halle Berry perde arkasında ise 2020'de sağlık ve vücut platformu rē • spin'i kurdu. Berry, kapsayıcılık ve sohbet yoluyla sağlık ve zindelik içeriğine ve ürünlerine daha geniş erişim sağlamak için platformu oluşturdu. Dahası, rē • spin misyonu keşif ve öğrenmeye dayanıyor. Şirketin kalbini, sağlıklı yaşam için bütünsel bir zihin, beden ve ruh yaklaşımının temel inancı etrafında bağlı olan küresel bir topluluk oluşturuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top