Hesabım
    Halle Berry, Netflix ile Mothership Filmi İçin Anlaşma Yaptı

    Bilim kurgu türündeki Mothership'in başrolü Halle Berry olacak.

    Netflix üzerinden gösterime girecek olan orijinal bilim kurgu filmi Mothership'in yıldızının kim olacağı belli oldu. Filmin başrolüne, başarılı oyuncu Halle Berry yerleşecek. Ayrıca Halle Berry'nin yönettiği 2020 yapımı dram ve gerilim türündeki Bruised filminin haklarının Netflix'in elinde olduğu biliniyor.

    Bilim kurgu türündeki Mothership'in yönetmenliğini ve senaristliğini Tom Hanks'li Bridge of Spies'a imzasını atan Matt Charman üstlenecek. Charman, Operation FinaleSuite Français gibi yapımların senaryosunu kaleme almıştı. Ancak Mothership, Charman'ın ilk yönetmenlik denemesi olacak. Yönetmen senaryoyu, Mothership'in daha önceki yazarları olan Pablo Fenjves ve Andrew Marlowe'dan devraldı.

    Halle Berry, Mothership filminde kocası aniden kayıplara karışan korkusuz bir kadını canlandıracak. Kadın, kocası ve çocuğuyla birlikte yaşadığı evin altında dünya dışı garip bir cisimle karşılaşır. Kadın bunun ardından oğluyla birlikte kocasını bulmanın ve gerçekleri ortaya çıkarmanın peşine düşer. İşin içine CIA de dahil olacaktır.

    Halle Berry, son olarak hem yönetmenliğini üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı Bruised filminin gösterime girmesi için hazırlanıyor. Berry aynı zamanda Roland Emmerich'in imzasını atacağı bilim kurgu filmi Moonfall'da başrollerden biri olacak. Oyuncuyu en son John Wick 3: Parabellum filminde izleme fırsatı yakalamıştık.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top