Hesabım
    ‘Snowfall’, Beşinci Sezon Onayı Aldı!

    FX, suç dizisine beşinci sezon onayı verdi.

    Kanalın salı günü yaptığı açıklamaya göre, 1980'lerin Los Angeles'ındaki crack kokain salgını sırasında geçen ve beğenilen drama “Snowfall”, FX tarafından beşinci sezon için yenilendi. Şu anda dördüncü sezonunu yayınlayan şov, tüm platformlarda ortalama 5,1 milyon kişi ile geçen sezonda toplam izleyici sayısında % 41 artış gördü.

    FX Entertainment başkanı Eric Schrier yaptığı açıklamada, “'Snowfall', TV'deki en iyi dizilerden biri olarak görülüyor. Kalitesi ve izleyici büyümesi, dördüncü sezonundaki bir gösteri için dikkate değer bir başarı." dedi. Şu anki sezon 1985'te, Franklin Saint (Damson Idris) liderliğindeki Güney Orta Los Angeles ekiplerinin artan crack kokain talebinden muazzam bir şekilde kar elde etmesi üzerinde ilerliyor. Tıpkı uyuşturucunun yıkıcı etkilerinin de ülkelerini vurmaya başlaması gibi, Beyaz Saray ve CIA karargahında dalgalanmalara neden oluyor.

    Carter Hudson, Sergio Peris-Mencheta, Amin Joseph, Angela Louis, Michael Hyatt, Isaiah John, Kevin Carroll ve Suzy Nakamura dizinin başrolündeki isimler. "Snowfall", Eric Amadio ve Dave Andron'la birlikte son yönetmen John Singleton tarafından yaratıldı. Singleton, Andron, Thomas Schlamme, Amadio, Michael London, Trevor Engelson, Leonard Chang, Walter Mosley ve Julie DeJoie dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor ve Andron showrunner olarak görev yapıyor. Çarşamba günleri yayınlanan dizinin 4. sezon finali 21 Nisan'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top