Hesabım
    Paul Feig, BBC Dizisi ‘Motherland’in Bir Uyarlamasını Hazırlıyor

    Popüler İngiliz dizisinin Amerikan versiyonu yolda..

    Paul Feig ve Lionsgate, Sharon Horgan ve Clelia Mountford’ın Merman şirketiyşe iş birliği yaparak popüler BBC Two dizisi “Motherland”in Amerikan versiyonunu hazırlıyor. "Grace and Frankie" yazarı Julieanne Smolinski erken geliştirme aşamasında olan diziyi yazıyor. BBC şovunu birlikte yaratan ve birlikte yazan Horgan, ABD uyarlaması için yazım ekibinin bir parçası değil.

    Lionsgate, diziyi ortaklaşa finanse edecek ve dağıtacak. Feig, Feigco Entertainment şirketi aracılığıyla Lionsgate'le genel bir anlaşmaya altında ve dizi, bu anlaşmanın bir parçası olarak geliştiriliyor. “Motherland”, anneliğin sevimli ve kabul edilebilir kamusal yüzüne bakmak değil, orta sınıf anneliğin deneyimleri ve travmalarında gezinerek, ebeveynliğin rekabetçi yönüne ve romantik olmayan bakış açısına değinmekle amacıyla yazılıyor. Dizinin BBC'de bu yıl üçüncü sezonu yayınlanacak.

    Holly Walsh, Helen Linehan ve Graham Linehan, İngiltere versiyonunun ortak yaratıcıları ve yazarları. Oyuncular arasında, Anna Maxwell Martin, Diane Morgan, Lucy Punch, Paul Ready, Philippa Dunne ve Tanya Moodie yer alıyor. Dizi, Merman ve Delightful Industries tarafından çekildi ve ABD'de SundanceTV'de yayınlandı. BAFTA'ya aday gösterilen yapım, İngiltere Kraliyet Televizyon Topluluğu ödülünü kazandı.

    “Last Christmas”, “Ghostbusters” ve “The Office” gibi filmleri de bulunan Feig, BBC Three’nin “Sex and the City” ve “The Greatest Showman” yazarı Jenny Bicks'le birlikte Fox için “This Country” adlı sahte belgesel serisini de uyarlıyor. Uyarlamayı BBC Studios'la birlikte Lionsgate TV yapıyor. Chelsea Holmes ve Sam Straley, 14 bölümlük uyarlamada başrolleri oynuyor. Feig’in Netflix filmi "The School for Good and Evil" ise 2022'de gösterimde olacak 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top