Hesabım
    Stephen Merchant Dizisi ‘The Offenders’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    BBC/Amazon dizisi, ilk sezon yayınlanmadan ikinci sezon onayı aldı..

    WGN News

    Yönetici yapımcı Kenton Allen, BBC One ve Amazon’un Stephen Merchant serisi The Offenders'ın, ilk sezonun çekilmesinden önce ikinci sezon için yenilendiğini açıkladı. Deadline'la yaptığı röportajda Big Talk Productions CEO'su, iki sezonun İngiltere'nin güneybatısındaki Bristol kentinde, Mart 2020'de kapatıldıktan sonra komedi-dram için beklenmedik bir şekilde arka arkaya onaylandığını söyledi.

    Allen, Christopher Walken'in başrolünü oynayacağı altı bölümlük dizinin çekimlerinin geçen mart ayında başladıktan sadece 12 gün sonra durdurulduğunu söyledi ve bu noktada BBC, Merchant'ın ikinci bir sezon yazmayı düşünüp düşünmeyeceğini sordu. Tüm taraflar her iki sezonu aynı anda çekmenin mantıklı olacağı konusunda hemfikir olduktan sonra, ikinci sezon için yeşil ışık yaktı. Prodüksiyon, geçen yılın sonlarında Bristol'de yeniden başladı ve çekimler Ekim 2021'e kadar devam edecek.

    Allen, yenilemenin her iki sezonun da kalitesini artırmaya yardımcı olacağını, Merchant’ın senaryosunun zaten çekilmiş olan şovun bir kısmından yararlanacağını söyledi. Ayrıca, ikinci sezonda karakterlere ne olacağını bilerek ilk sezonu tasarlamanın da avantaj olacağını belirtti. Big Talk, güvenliği gözeterek iki sezonluk komisyonu setler inşa etmek için kullandı, böylece lokasyon sayısını azalttı. Bu arada Walken, sahnelerini çekmek için mart ayına kadar bekleyecek. Allen; "Programı, korona zirvesindeyken buraya gelmeyecek şekilde oluşturduk ama şimdi, daha güvenli olacağını ve bir aşı ortaya çıkacağını umduğumuzda geliyor.” dedi.

    Merchant  ve Elgin James tarafından yaratılan dizi, Bristol'da bir topluma geri kazanım cezasını tamamlamak için birlikte yaşamaya zorlanan farklı yaşam alanlarından yedi yabancının bulunduğu The Offenders'ı konu alıyor. Walken, ailesiyle yeniden bağlantı kurmaya çalışan acımasız bir adam olan Frank'i canlandırıyor. Merchant, boşanma, işyerinde zorbalık ve korkutucu erkeklerle başa çıkan yalnız bir avukat olan Greg'i oynuyor. Diğer oyuncular arasında Rhianne Barreto (Honour), Gamba Cole (Soon Gone: A Windrush Chronicle), Darren Boyd (Killing Eve), Clare Perkins (EastEnders) ve Eleanor Tomlinson (Poldark) yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top