Hesabım
    George R.R. Martin ve HBO, Genel Anlaşma İmzaladı!

    Game of Thrones'un yazarı, uzun bir süre HBO için çalışacak..

    Press Association via AP Images

    George R.R. Martin, birinci sınıf yayın platformuyla beş yıllık devasa bir anlaşma imzalamasıyla HBO ile iş hayatına devam ediyor. Anlaşma, Martin'in hem HBO, hem de HBO Max için yeni projeler geliştirdiğini görecek. Martin, HBO'nun hit drama dizisi "Game of Thrones" için temel oluşturan "Buz ve Ateşin Şarkısı" kitap serisini yazmasıyla tanınıyor.

    Dizi, tüm zamanların en popüler ve etkili dizilerinden biri olduğunu kanıtladı, sadece büyük izleyici kitlesi çekmekle kalmadı, aynı zamanda kazandığı ödüllerle rekorlar kırdı. HBO, "Game of Thrones" olaylarından birkaç yüz yıl önce kurulan ve Targaryen Hanesi'nin ve Targaryen iç savaşının "Dance of the Dance" olarak bilinen hikayesini anlatan "House of the Dragon" dizisini hazırlıyor. Dizi şu anda 2022'de bir başlangıç ​​yapmayı hedefliyor. Martin, dizinin ortak yaratıcısı ve yönetici yapımcısı.

    Geçtiğimiz haftalarda HBO ve HBO Max'teki çalışmalarda “Game of Thrones” evreninde çok sayıda yeni programın yer aldığı ortaya çıktı. Bunların arasında Martin’in "Tales of Dunk and Egg" romanının bir dizi uyarlaması var. Martin, tüm şovlarda yönetici yapımcı olarak yer alacak. Martin, aynı zamanda HBO’nun Nnedi Okorafo’dan gelen "Who Fears Death" ve Roger Zelazny’den gelen "Roadmarks" uyarlamalarının da yürütücü yapımcısı.

    Anlaşmanın haberi, Martin'in UCP ve Peacock'la yaptığı çalışmalardan birinin, bir dizi uyarlamasına dönüşme bilgisinden sonra geldi. Stüdyo ve yayıncı, daha önce Hulu'da geliştirme aşamasında olan "Wild Card" kitap serisine dayanan bir dizi geliştiriyor. Martin, Melinda Snodgrass ve Vince Gerardis'le birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. "Wilds Cards" kitapları ilk olarak 1987'de piyasaya sürüldü ve 40'tan fazla yazar katkıda bulundu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top