Hesabım
    Starz, Üçüncü Sezonun Ardından "American Gods"ı İptal Etti

    Dizi, yakın zamanda dizi finalini yapmış oldu..

    "American Gods", Starz tarafında iptal edildi. Neil Gaiman’ın aynı adlı romanının dizi uyarlaması dördüncü sezon için geri dönmeyecek. Starz'ın bir sözcüsü yaptığı açıklamada, "yazar ve yönetici yapımcı Neil Gaiman'ın her zaman geçerli olan hikayesini hayata geçiren Fremantle'daki ortaklarımıza ve oyuncu kadrosuna ve ekibimize minnettar." dedi.

    Kaynaklar, dördüncü sezona devam etmeme kararının düşük izleyici oranı nedeniyle alındığını ve çok platformlu izleyicinin dizinin ilk sezonundan üçüncü sezonuna kadar % 65 oranında izleyici kaybettiğini söylüyor. “American Gods”ın başrolünde Ricky Whittle, Shadow Moon rolünde ve Ian McShane ise Mr. Wednesday rolünde yer alıyor.

    Hapishaneden salıverilmesinin ardından, bir tesadüfi toplantıda Shadow, Bay Wednesday'in koruması olmayı kabul eder ve kısa süre sonra kendini bir büyünün gerçek olduğu ve Eski Tanrılar ile Yeni Tanrılar arasında bir savaşın yaklaştığı yeni bir dünyada bulur. “American Gods”ın üç sezon boyunca dört dizi sorumlusu vardı ve orijinal şov yapımcıları Bryan Fuller ve Michael Green, yapımcı Fremantle'la çatıştıktan sonra diziden ayrıldı.

    Gaiman, şovun prodüksiyonuna daha fazla dahil olduğu için Jesse Alexander, ikinci sezonu showrunner olarak devraldı ve ilk sezonla ikinci sezon arasında iki yıllık bir gecikmeye neden oldu. Nancy, karakterinin "siyah Amerika için yanlış mesaj" olduğunu düşündüğü için gösteriden kovulduğunu iddia etti. Dizi ayrıca kısa süre önce Marilyn Manson'u kötüye kullanım iddialarının ardından üçüncü sezonda tekrar eden bir rolden düşürdü. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top