Hesabım
    Starz, ‘Party Down"ın Devamı İçin Bir Mini Dizi Hazırlıyor

    Komedi dizisi, yaklaşık 10 sene sonra geri dönüyor

    Starz'da "Party Down"ın devamı için bir mini dizinin geliştirme aşamasında olduğu açıklandı. Kanal, altı bölümlük "Party Down" mini dizisinin geliştirilmesiyle "partiyi yeniden canlandıracağını" duyurdu. "Canlandırma" ibaresinin kullanılması, orijinal oyuncu kadrosunun geri döneceği anlamına geliyor. Ancak, şu anda herhangi bir resmi oyuncu açıklaması yapılmadı.

    2019'un sonunda, Party Down oyuncuları ve yapımcıların tümü, Vulture'un ev sahipliği yaptığı etkinlikte, retrospektif organizasyonu kapsamında dizi için yeniden bir araya geldi. Yönetici yapımcı Rob Thomas; "O kadar iyi vakit geçirdik ki ekibi tekrar bir araya getirmenin bir yolunu bulmak istedik. Oyuncular bu günlerde o kadar meşgul ki, bunu yapabileceğimiz bir pencere bulmak trigonometri gerektirebilir ancak, bunu gerçekleştirmeye kararlıyız" dedi. “Party Down”, hepsi Hollywood özentileri olan bir Los Angeles yemek takımı ekibini anlatıyor. Komedinin her bölümü, ekibin çalıştığı farklı bir etkinlikte gerçekleşiyor ve kaçınılmaz olarak misafirlerinin hayatına fazla müdahil oluyorlar.

    Orijinal dizi, 2009 - 2010 yılları arasında iki sezon boyunca Starz'da yayınlandı. Başlangıçta Ken Marino, Adam Scott, Jane Lynch, Martin StarrRyan Hansen ve Lizzy Caplan rol aldı. İkinci sezonda Megan Mullally oyuncu kadrosuna katılırken Lynch konuk oyuncu rolüne geçti. “'Party Down' oyuncu kadrosu, tanınmış televizyon ve film oyuncuları haline gelmeden önce, Los Angeles'ın yetkin olmayan garsonlarından oluşan bir ekibin parçası olarak, yıldız olma hayallerini kovalarken hepsini TV dünyasına tanıtmıştı.

    Gösterinin bu yeni versiyonunun kamera arkası ekibi, orijinal “Party Down” baş yapımcıları Thomas, John Enbom (şov sorumlusu olarak görev yapacak), Paul Rudd ve Dan Etheridge'i yeniden bir araya getiriyor. Karen Bailey, başkan yardımcısı olarak Starz'daki orijinal programı denetliyor. Mini dizi, Lionsgate Television tarafından çekilecek. "Party Down", yeni versiyonları yapılacak olan, en sevilen dizilerin dönüş listesine katılıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top