Hesabım
    'Rick & Morty'nin Beşinci Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Dizi, bu yaz 10 bölümle geri dönecek.

    Adult Swim, Emmy ödüllü animasyon dizisi Rick and Morty'nin geri dönüş tarihini duyurdu. Beşinci sezon, 20 Haziran Pazar günü prömiyer yapacak.. Kanal, aynı zamanda "Rick ve Morty Günü"nü, sahne arkası görüntüleri ve "TV'de, dijital ve sosyal medyada özel sürprizlerle" markalaştırmaya çalışıyor. Yakın zamanda, senaristlerin yedinci sezon çalışmalarına başladığı da duyurulmuştu.

    Beşinci sezon, Koronavirüs salgını nedeniyle biraz ertelendi ve beklenen tarihte yayınlanamadı. Yeni sezon her zamanki gibi 10 bölümden oluşacak. Ortak yapımcı Dan Harmon, bu ayın başlarında South by Southwest'te düzenlenen sanal bir panelde ekibin yeni sezonlar üzerinde çalışmaya devam ettiğini ve dizinin hız kesmeyeceğini söyledi.

    Harmon, "Senaryoyu sanatçılara teslim etmeden önce mükemmelleştirmem gereken şeyler vardı. Eski düşünce tarzımın daha da geriye gittiğini utançla söylüyorum ki bir salgın sırasında bile bu durum değişmedi. Şimdi ise, daha doğru bir şekilde işbirliği yapmaya başladığıma göre her şeye hazırız.” dedi. Harmon, yeni bölümlerle ilgili esprili bir dille "Robot göğüsleri... çünkü gelecek bu. Normal göğüslerin ilginç olduğunu düşündünüz. 2021 bölümleri evinize gelene kadar bekleyin." dedi.

    Rick & Morty, Netflix’in BoJack Horseman ve Fox’un Bob’s Burgers gibi diğer hit şovların da dahil olduğu yetişkin animasyonun yeni rönesansının önemli bir parçası. Yaratıcılardan Justin Roiland o zamandan beri Hulu animasyon dizisi Solar Opposites'i yazıyor. Harmon ise şu anda Fox'ta orijinal bir animasyon dizisi geliştirmenin ilk aşamalarında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top