Hesabım
    Barry Jenkins, HBO ve A24'le Genel Anlaşma İmzaladı

    Oscar ödüllü yönetmen HBO için üretecek..

    Film at Lincoln Center

    Oscar ödüllü "Moonlight"ın yazar ve yönetmeni Barry Jenkins'le, Pastel'deki ortakları, A24'le tüm projeleri yürütmesi için imzaladığı genel anlaşma kapsamında HBO ve HBO Max'le bir ortaklık kurdu. Jenkins ve Pastel ortakları Adele Romanski ve Mark Ceryak, daha önce Amazon Studios'ta ilk bakış anlaşması altındaydı. Yeni iki yıllık anlaşma, A24'ün Pastel'e, anlaşma dışında HBO / HBO Max'la çalışmasına da izin veriyor.

    Pastel, zorlu ve çığır açan işler üstlenen, yeni yetişen sanatçılar için bir kuluçka ve geliştirme destek sistemi olarak hizmet etmeyi amaçlayan bir şirket. Pastel, Plan B Entertainment'le birlikte Amazon için Colson Whitehead’in Pulitzer Ödüllü romanına dayanan mini dizi “The Underground Railroad”u yaptı ve Jenkins, 10 bölümün tamamını yönetti.

    Pastel'in Amazon'dan taşınması, 14 Mayıs'taki "Underground Railroad" prömiyerinin hemen öncesinde geldi. Pastel, 2018'in Oscar adayı filmi "If Beale Street Could Talk" ve son olarak yılın önemli dramalarından "Never Rarely Sometimes Always"ın da arkasındaydı. A24, Jenkins’in 2016 yapımı “Moonlight” adlı çığır açan filminin arkasındaki dağıtımcı oldu. Pastel ve A24, şair ve kısa film yapımcısı Raven Jackson'ın ilk uzun metrajlı yönetmenliği “All Dirt Roads Taste of Salt” için de birlikte çalışıyorlar.

    A24, hızla TV'ye doğru genişliyor ve şimdiden HBO ile çok beğenilen “Euphoria” ve yakında yayınlanacak olan Alicia Vikander draması “Irma Vep”te çalışıyorlar. Aynı zamanda, komedyen Ramy Youssef'un yer aldığı Hulu’nun "Ramy" dizisi ve Apple’ın yakında yayınlanacak olan Joseph Gordon-Levitt'li oynadığı drama dizisi "Mr. Corman” çalışmaları da devam ediyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top