Hesabım
    HBO, "Game of Thrones"un 10. Yılını Kutlamaya Hazırlanıyor

    Kutlama etkinliği için ilk duyuru yapıldı

    HBO, "Game of Thrones" prömiyerinin 10. yıldönümünü kutlamak için bir ay sürecek bir etkinlik olan The Iron Anniversary'nin ilk duyurusunu yaptı. Kutlamaya, HBO Max'te (şu anda yayında olan) etkileşimli bir "Game of Thrones" spot sayfası ve ilk sezonun tüm bölümlerinin bir "Game of Thrones" "MaraThrone" arşivi de dahil olacak.

    WarnerMedia yayıncısındaki "Game of Thrones" tanıtım sayfası, yeni izleyiciler için dünyaya ve karakterlere geniş bir giriş sunmanın yanı sıra, fanatik hayranlar için Paskalya yumurtalarını içeren spoiler yüklü kürasyonları da içerecek. Ayrıca aboneler, 150'den fazla röportaj videosu, kamera arkası ekstralar, klipler ve fragmanlar izleyebilecekler.

    "Game of Thrones" MaraThrone, 10 Nisan'da HBO'da başlayacak. HBO Max'te yayınlanan tüm bölümlerle hayranlar, hayırseverlik amaçlarına yönelik para toplamak için dizinin çeşitli bölüm koleksiyonlarını ayrı ayrı izlemeye teşvik edilecek. İki hafta boyunca, Emmy ödüllü drama dizisinin oyuncu kadrosu, bu nedenleri vurgulayacak ve nerelere yardım yapılacağını da açıklayacak. 

    "Game of Thrones" 2020'de sona erdi ama ait olduğu evren uzun süre bizim le olacak. Prequel dizisi “House of the Dragon”ın bu yıl prodüksiyona başlaması planlanıyor. Dizi, "Game of Thrones" olaylarından birkaç yüz yıl öncesinde geçiyor ve Targaryen Hanesi ile Targaryen iç savaşının hikayesini anlatıyor. Ayrıca, HBO'da bir "Tales of Dunk and Egg" serisinin erken geliştirme aşamasında olduğu, HBO Max'te ise animasyonlu bir "Game of Thrones" projesinin hazırlandığı bildirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top