Hesabım
    Değişime Giden GAİN'in Yeni Dizisi Senkron'dan Fragman!

    GAİN, 7 Nisan'dan itibaren yeni yayın dönemine geçiyor

    Türkiye'nin yeni nesil dijital platformu GAİN, 7 Nisan itibarıyla yeni bir yayın dönemine giriyor. Birçok yeni içeriği arşivine katan ve artık Smart TV'lerde de izlenebilen GAİN, premium üyelik sistemine de geçiş yaptı ve daha çok içerik izlemek isteyen abonelerin aylık bir ücretle bu içeriklere ulaşabileceğini açıkladı. Aboneler, kredi/banka kartı ile aylık 21.90 TL, uygulama içi ödeme ile aylık 23.99 TL’ye Premium üyeliğe geçilebilecek. GAİN’in içeriklerinin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz olmaya devam edecek. 

    GAİN, yeni yayın dönemine yeni dizilerle başlıyor. Bu dizilerin ilki olan Senkron'un fragmanı görücüye çıktı. ‘Senkron’, izleyicileri paralel evrenlerde geçen sürükleyici bir zaman yolculuğuna davet ediyor. ‘Senkron’un oyuncu kadrosunda ise dizinin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen Özcan Deniz’in yanı sıra Feyza AktanCansel Elçin ve Uygar Özçelik yer alıyor.

    Dizinin yayınlanan orijinal özetine göre; "Zamanda yolculuk mümkün mü? Paralel evrenler gerçekten var mı? Hayallerimiz, yarım kalan aşklarımız, pişmanlıklarımız veya kayıplarımız başka bir evrende varlığını sürdürüyor olabilir mi? 21. yüzyılda herkesin kafasının bir köşesini meşgul eden bu soruları konu alan ‘SENKRON’ Nisan ayından itibaren Gain’de tüm bölümleriyle izleyicisi ile buluşuyor."

    6 bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Zeynep Tuğçe Bayat, Kuzey Deniz, Emre Akkuş, Melis GürhanSemra Dinçer ve Mazlum Kiper yer alıyor. Distopik bir gerilim türünde çekilen dizi, yaşadıkları gizemli bir olayla kendilerini bir anda paralel evrenlerinde bulan Sedat ve Mina’nın hikayesine odaklanan Senkron, hızlı temposu ve sürükleyici hikayesiyle zaman hakkındaki düşüncelerimizi değiştirecek farklı bir seyir keyfi vaad ediyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top