Hesabım
    Altı Yerli Diziye Final Kararı Çıktı

    Sevilen dizilerin bazıları ekrana veda ediyor..

    Birsen Altuntaş'tan derlenen son haberlere göre, altı yerli dizi için final kararı çıktı. Reyting sonuçları bir dönem iyi giden ama seyirci sayısı düşen, başrol kadrosunda yaptığı önemli değişiklikler seyirciyi memnun etmeyen ya da senaryosunda artık misyonunu tamamlayan diziler, alınan yeni kararlara göre kısa süre içerisinde final yapacak.

    Yakın zamanda yayın hayat bitecek diziler arasında Arıza, Sefirin Kızı, Kuzey Yıldızı, Seni Çok Bekledim, Baraj ve Ramo yer alıyor. Show TV dizisi Arıza, yakında yayınlanacak 30. bölümüyle final yaparken, Kuzey Yıldızı, 60. bölümüyle ekranlara veda edecek. Star TV dizisi Seni Çok Bekledim ise 13. bölümüyle erken bir veda yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

    Fox dizisi Baraj da vedaya hazırlanıyor. Dizi, 39. bölümüyle final yapacak. Show TV yapımlarından Ramo ise 5 bölüm sonra yayın hayatına son verecek. Yakın zamanda başrolde önemli bir değişikik yapan ve Tuba Büyüküstün'le yola devam Sefirin Kızı da bu sezon sonunda, dizi finalini yapacak ve veda eden yerli yapımlar arasındaki yerini alacak. 

    Başrollerinde Timuçin EsenEbru Özkan ve Okan Yalabık'ın yer aldığı sevilen dizi Hekimoğlu, daha önce mayıs ayında final yapacağını açıklamıştı. Sina Koloğlu'nun köşe yazsısına göre, dizinin dijital platformlarda devam etmesi için yapım şirketi görüşmelerini sürdürüyor. Hangi platform olduğu açıklanmadı ama diziyi sevenler müjdeli haberi alacak gibi duruyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top