Hesabım
    The Crown'un Beşinci Sezon Çekimleri İçin Tarih Açıklandı

    Yeni sezon için set tarihi ne zaman?

    "The Crown" merakla beklenen bir sonraki sezon için hazırlıklara başladı. Sevilen Netflix dizisinin 5. sezon prodüksiyonunun temmuz ayında başlaması planlanıyor. Bu sezon, ikonik karakterleri oynayan yepyeni bir oyuncu kadrosu yer alacak. “Tenet” yıldızı Elizabeth Debicki - Prenses Diana, Dominic West - Prens Charles'ı canlandıracak. Kraliçe'yi Imelda Staunton canlandırırken Lesley Manville - Prenses Margaret rolünde yer alacak.

    Ekip şimdi Londra'nın hemen kuzeyindeki Elstree Studios'a geri dönmeye hazırlanıyor ve burada Left Bank yapımı gösterinin büyük bir kısmı çekilecek. Elbette, sette sıkı Covid-19 protokolleri uygulanacak. Özellikle temmuz ayına kadar İngiltere'nin salgının yıkıcı etkisinden kurtulma yolunda adımlar atacağı umuluyor. Ülke, ocak ayında uygulamaya konan üçüncü bir ulusal tecritin ardından 12 Nisan'dan itibaren kısıtlamaları hafifletmeye başlayacak.

    "The Crown", dördüncü sezonu erken çekerek, İngiltere'nin Mart 2020'deki ilk kilitlenmesinin hemen öncesinde prodüksiyonu sonlandırdı. Bununla birlikte, Sony destekli Left Bank, seriyi kasım ayındaki ilk çıkışı için zamanında teslim etmeyi başardı. Prenses Diana'nın (Emma Corrin) uzun zamandır beklenen gelişini gören son sezon, Peter Morgan tarafından yaratılan diziyi yeniden canlandırdı. Bu hareket, Altın Küre ve SAG Ödülleri de dahil olmak üzere büyük beğeni topladı.

    2016'da prömiyeri yapılan “The Crown”, 1940'ların sonlarından ve 1950'lerin başlarından Kraliçe Elizabeth ve Prens Philip'in evliliği ve erken kariyerleriyle başlayarak, kraliyet ailesini birkaç zaman diliminde takip etti. 2019'da piyasaya sürülen üçüncü sezon, oyuncu kadrosunu eski oyuncularla değiştirerek 1960'lara ve 1970'lere sıçradı. Dördüncü sezon 1961 doğumlu Prenses Diana ile Prens Charles arasındaki ilişkiye odaklandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top