Hesabım
    Netflix'in Yerli Dizisi "Fatma"dan Resmi Fragman!

    Netflix, yeni yerli dizinin ilk fragmanını paylaştı..

    Başak Abacıgil Sözeri’nin yapımcılığını üstlendiği, yükselen yeteneklerden Özgür Önurme’nin senaryosunu yazıp, Özer Feyzioğlu'yla yönetmen koltuğunu paylaştığı mini dizi "Fatma"nın resmi fragmanı paylaşıldı. Netflix'in sosyal medya hesaplarında da duyurusu yapılan dizi için "Toz dediğin kumdur, topraktır ama en çok da insan derisidir toz. Zafer'i ararken, temizlikle geçen bu hikaye, senin hikayen Fatma." sözlerine yer verildi.

    Dizinin başrollerinde Burcu Biricik'le birlikte Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür ŞahinDeniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk yer alıyor. Fatma, 27 Nisan 2021’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. Dizinin ilk fragmanı, Fatma dizisinin psikolojik bir drama olduğunu da gözler önüne seriyor. 

    Dizinin, yayınlanan resmi özetine göre; Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top