Hesabım
    Netflix, ‘Ginny & Georgia’ya İkinci Sezon Onayı Verdi

    Sevilen dizi, yoluna ara vermeden devam edecek..

    Ginny & Georgia”, Netflix'e ikinci sezon için geri dönecek. Brianne Howey (Georgia) ve Antonia Gentry'nin (Ginny) başrollerini paylaştığı popüler genç yetişkin draması, 24 Şubat'ta ilk sezon prömiyerini yapmıştı. Platform bazında seri, ilk 28 gününde 52 milyondan fazla haneye ulaştı. Buna ek olarak, "Ginny & Georgia"nın ilk sezonu, Netflix'in dünya çapında 87 ülkede en iyi 10 listesine girdi ve Avustralya, Brezilya, Kenya ve ABD dahil 46 ülkede 1 numaraya kadar yükseldi.

    İkinci sezon için olay örgüsü veya yeni karakterler hakkında herhangi bir ayrıntı henüz yok. "Ginny & Georgia"nın ilk sezonunda 15 yaşındaki Ginyy, içine kapanık bir kız olarak karşımıza çıktı. Çoğu zaman kendisini, karşı konulmaz ve enerjik annesi Georgia'dan daha olgun hisseder. Georgia hareketli yaşamlarını arkalarında bırakarak çocukları ile birlikte kendisine yeni bir yaşam kurmak ister. Bu yüzden Austin ve Ginny ile birlikte New England’a taşınır. Ancak Georgia’nın geçmişi onların yeni yaşamlarını tehdit eder.

    Fisher yaptığı açıklamada, "Ginny & Georgia’ya göstermiş olduğunuz inanılmaz tepkiye ve hepinizin sevgisine değer veriyoruz. Her adımda en yüksek çıtayı belirleyen Brianne ve Toni'ye özellikle minnettarız. İkinci sezon için Wellsbury'ye dönmek için sabırsızlanıyoruz." dedi. Yeni sezonda 10 saatlik toplam bölüm olacak. Howey ve Gentry ile birlikte ilk sezonun oyuncu kadrosunda Diesel La Torraca (Austin), Jennifer Robertson (Ellen), Felix Mallard (Marcus), Sara Waisglass (Maxine), Scott Porter (Belediye Başkanı Paul Randolph) ve Raymond Alblack (Joe) yer alıyor.

    “Ginny & Georgia”nın ilk sezonunu, şovmen / yönetici yapımcı Debra J. Fisher, yaratıcı / yönetici yapımcı Sarah Lampert ve yönetmen / yönetici yapımcı Anya Adams da dahil olmak üzere tamamen kadınlardan oluşan bir yaratıcı ekip yönetti. Fisher, Lampert ve Adams'la birlikte yönetici yapımcılık görevini, Madica Productions adına Jeff Tahler, Critical Content adına Jenny Daly, Dynamic Television adına Holly Hines ve Daniel March birlikte yürütecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top