Hesabım
    Netflix'in Gençlik Dizisi ‘Never Have I Ever’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Devi Vishwakumar'ın komik lise deneyimleri devam edecek.

    Devi Vishwakumar ve garip lise deneyimlerinden oluşan hikayesi bir sezon daha devam edecek. Netflix, Mindy Kaling’in yeni başlayan komedi dizisi “Never Have I Ever”i ikinci sezon için yeniledi. Haberler, gösterinin ilk sezonunun yayınlanmasından iki ay sonra gelmiş oldu.

    İkinci sezon elbette başrolü kazanmak için ilana başvurup, 15.000 diğer oyuncu arasından rolü kapan Maitreyi Ramakrishnan'ı yeniden karşımıza çıkaracak. Diğer önemli oyuncular Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez ve Ramona Young'u da yeni sezonda tekrar göreceğiz. Mindy Kaling, diziyi, yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapan Lang Fisher'la birlikte oluşturdu. Universal Television projesinin yürütücü yapımcıları ise 3 Arts Entertainment adına Howard Klein ve David Miner olacak.

    "Never Have I Ever" günümüzün birinci nesil Hintli Amerikalı genç kızı Devi'nin karmaşık hayatına odaklanıyor. Karakter, kendini zor durumlara sokma konusunda uzman olan bir lise ikinci sınıf öğrencisi. Adaptasyon, aşkı arama ve kendini keşfetme üzerinden ilerleyen hikayesine ek olarak babasını da kaybeden Devi, hayata tutunmaya çalışıyor. 

    Başrol oyuncusu Ramakrishnan, Variety'e yaptığı duygusal ve esprili açıklamada;  “Harika, çünkü pek çok insanın 'aman Tanrım, bununla çok fazla ilişki kurabiliyorum' dediğini görüyorum. Bu bana, gerçekten bir aile üyesinin kaybıyla ilgili bir şeyleri açığa çıkardığımı da fark ettirdi ve herkese geçen gerçek duygular aktarma şansımız oldu. Bu şovdan istediğim tek şey bu. Oyuncular için Emmy, yönetmenlik için Emmy, Nobel Barış Ödülü fark etmez. Tüm ciddiyetimle, şovdan istediğim bu.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top