Hesabım
    Ava DuVernay'den Netflix'e Animasyon Dizisi Geliyor

    Animasyon dizisi, bir romandan uyarlanacak..

    Ava DuVernay’in fantastik aile kitaplarından uyarlanan animasyonlu dizisi Wings of Fire, Netflix'te gösterime giriyor. Yayıncı, DuVernay ve ARRAY Filmworks ve Warner Bros. Animation'dan gelen animasyon dizisinin on bölüm halinde yayınlanacağımı açıkladı. Tui T. Sutherland tarafından yazılan Wings of Fire, on adet 40 dakikalık bölüme uyarlanacak.

    DuVernay, Tui T. Sutherland, Sam Register ve Sarah Bremner yapımcılık yapıyor. Dizi, Pyrrhia'nın destansı dünyasında yaşayan ejderha kabileleri arasında nesiller boyu süren acı bir savaşın etrafında şekilleniyor. Kehanete göre, dökülen kanları sona erdirmek ve toprağa barış getirmek için beş genç ejderha yükselecek. Geldikleri andan itibaren gizlice yetiştirildiler ve eğitildiler. Onları gerçek benlikleriyle ve sona erdirmeye mahkum oldukları bu vahşi savaşın ezici kapsamıyla yüz yüze getirecek gelişen bir maceraya atılıyorlar. .

    Ava DuVernay, “Tui Sutherland'ın zihninden gelen bu destansı kitap serisinde, aidiyet ve önyargı, dostluk ve topluluk fikirlerini keşfeden, bilgelik ve merakla dolu zarif bir destan var. ARRAY Filmworks'ten meslektaşlarım Sarah Bremner ve Paul Garnes adına, beş genç ejderhanın kaderlerini gerçekleştirdiği ve izleyicilere kendi kaderlerini nasıl gerçekleştireceklerini gösterdiği bu dinamik uyarlama için Netflix ve Warner Bros. Animation ile ortak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    Netflix Orijinal Animasyon Başkan Yardımcısı Melissa Cobb, “Ava'nın ilk animasyon dizisinin evi olarak Netflix'i seçmesinden daha fazla gurur duyamazdık. Destansı bir fantastik destan olan Wings of Fire, tüm aile için mutlaka görülmesi gereken bir dizi olmayı vaat ediyor." dedi. Warner Bros. Animasyon ve Cartoon Network Stüdyoları Başkanı Sam Register ise, “Wings of Fire kitapları milyonların hayal gücünü ele geçirdi. Ava, Justin, Christa ve Dan'le, aynı duyguyu getirecek vizyon sahibi bir yaratıcı ekibimiz var." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top