Hesabım
    LisaGay Hamilton, ‘The Lincoln Lawyer’ın TV Uyarlamasının Kadrosunda!

    Netflix, uyarlama dizi için bir oyuncu daha açıkladı.

    LisaGay Hamilton, David E. Kelley ve A + E Studios'tan gelen, Michael Connelly'nin çok satan romanlarından uyarlanan Netflix'in yeni drama dizisi The Lincoln Lawyer'da, Manuel Garcia-Rulfo'nun karşısında, tekrar eden önemli bir rol için seçildi. Kelley ve dizi sorumlusu Ted Humphrey tarafından yazılan ve baş yapımcılığını üstlendiği The Lincoln Lawyer, hukuk pratiğini Lincoln Town Car'daki büyük ve küçük davalarla yürüten idealist Mickey Haller'in (Garcia-Rulfo) etrafında dönüyor.

    Hamilton, Los Angeles County Yüksek Mahkemesi'nin başkanlığını yürüten Yargıç Mary Holder'ı canlandıracak. Holder, aynı zamanda şehirdeki en güçlü duruşma yargıcı olarak gösteriliyor. Mickey Haller, şehrin en büyük cinayet davasını devraldıktan sonra kendisini sıkı gözetimi altında bulur. 10 bölümlük ilk sezon Lincoln Lawyer serisinin ikinci kitabı The Brass Verdict'e dayanıyor.

    Kelley ve Humphrey yönetici yapımcılığı Connelly ve Ross Fineman'la birlikte yapıyor. ABC’nin The Practice ve TNT’nin Men of a Certain Age dizilerindeki baş rolleriyle tanınan Hamilton, kısa süre önce Broadway’de Aaron Sorkin’in To Kill a Mockingbird uyarlamasında Ed Harris’in karşısında oynadı ve önemli övgüler topladı. Ayrıca, The Last Measure, Ad Astra, Vice ve Beautiful Boy adlı yakın tarihli filmlerde rol aldı.

    Hamilton'ın televizyon çalışmaları arasında Sean Penn'in oynadığı, Beau Willimon’un Hulu dizisi The First, Hugh Laurie'yle birlikte rol aldığı Hulu' dizisi Chance ve Robin Wright'la oynadığı Netflix draması House of Cards'ın dördüncü sezonu yer alıyor. Lincoln Lawyer, daha önce Matthew McConaughey başrollü bir sinema uyarlamasına da ilham olmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top