Hesabım
    ‘Star Trek: Discovery’nin Setine Covid Molası Geldi!

    Pozitif vaka nedeniyle prodüksiyona ara verildi..

    Covid-19 enfeksiyonları hala önemli bir faktör ve sektörü etkilemeye devam ediyor. Son haberler, Covid'in hala etkili olduğunu düşündüren Toronto'dan geldi ve CBS Studios yapımı "Star Trek: Discovery"nin seti pozitif vaka şüpheleri nedeniyle mola vermek zorunda kaldı. Ekip üyelerinin pozitif vakalı bir kişiyle temas ettiği anlaşıldı ve tedbir amacıyla çekimler durduruldu.

    Dördüncü sezonunun çekimleri sırasında, "Bölge A" sahibi bir kişi, Covid-19 testi pozitif çıkan biriyle temasa geçti, bu nedenle önlem olarak prodüksiyon durdurma kararı alındı. Bölge A, ana kafdroyla yakın temas halindeki set çalışanları ve yapım ekibini ifade ediyor. Başrollerini Sonequa Martin-Green, Doug JonesAnthony Rapp ve Mary Wiseman'ın oynadığı dizi, Toronto'nun Pinewood stüdyolarında birkaç aydır çekim yapıyor.

    Gelen haberlere göre, pozitif sonuç alan kişi bir ekip üyesi değil ama dizi kadrosundan biriyle ya da mürettebat üyesiyle potansiyel temaslı. Bu durum, Ontario'nun temas izleme sistemi aracılığıyla tespit edildi. Bu kişi sete asla geri dönmedi ve şu anda önerilen 14 günlük karantina altında tutuluyor. Ontario, birçok işletmenin kapalı olduğu ve mağazalarda sınırlı alışveriş yapılan bir kısıtlama altında bulunuyor. "Star Trek: Discovery", çekimlerinin planına göre 2021'de Paramount Plus'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top