Hesabım
    Josh Hartnett, Sky Dizisi ‘The Fear Index’in Başrolünde!

    Dizi, çok satan bilim kurgu romanından uyarlanıyor..

    "Penny Dreadful" yıldızı Josh Hartnett, Robert Harris'in ("Fatherland") çok satan romanından uyarlanan Sky orijinali gerilim dizisi "The Fear Index"te rol alacak. Hartnett, büyük getiriler vaat eden, ancak dağıtım planları ters giden ve yeni ürün lansmanına hazırlanmaya çalışan bir bilgisayar uzmanı ve dehası Dr. Alex Hoffman olarak rol alacak.

    Dizi, Dr. Hoffman'ın hayatının en kötü 24 saatine bir yolculuk yapacak. Bu yolculukta, gerçekliği, hafızayı ve paranoyaları sorgulayacak, gördüğü her şeyin gerçekliğinin peşine düşecek. Paul Andrew Williams ve Caroline Bartleet tarafından uyarlanan ve yönetmenliğini David Caffrey'in ("The Alienist") yaptığı, hızlı tempolu dört bölümlük mini dizide ayrıca, Leila Farzad ("I Hate Suzie"), Arsher Ali ("The Ritual") ve Grégory Montel (“Call My Agent”) de rol alıyor. Sky Studios'la birlikte Left Bank Pictures tarafından çekilecek olan “The Fear Index” bu ay Macaristan'da prodüksiyona başlayacak. 

    Sky Studios'un drama direktörü Gabriel Silver şunları söyledi: "Paul ve Caroline'ın senaryoları, zamanımızın tüyler ürpertici bir Frankenstein benzetmesini amansızca sürükleyici bir şekilde ele alıyor ve Josh liderliğindeki inanılmaz oyuncu kadrosuyla çalışmaktan çok memnunuz. Robert Harris'in heyecan verici hikayesini bu yılın sonlarında Sky izleyicileriyle buluşturacağız." dedi.

    Left Bank Pictures'ın baş yapımcısı Sharon Hughff, "Yapay zekanın yanlış uygulanışını keşfetmek için daha uygun bir an olamaz ve Robert Harris’in ileri görüşlü gerilim hikayesini ekrana getirmek için Sky'la ortak olmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi. Dizinin sorumlu yapımcıları Left Bank Pictures'tan Andy Harries ve Sharon Hughff, Sky Studios'tan ise Paul Gilbert olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top