Hesabım
    Nicole Kidman'lı ‘Nine Perfect Strangers’tan İlk Teaser!

    Hulu'nun iddialı dizisinden ilk tanıtım videosu yayında..

    Hulu, aynı zamanda yapımcı olan Nicole Kidman'ın başını çektiği yıldızlarla dolu kadrosunun yer aldığı ve bu yıl gösterime girecek olan yeni dizisi “Nine Perfect Strangers”ın ilk videosunu yayınladı. Regina Hall, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Manny Jacinto, Tiffany Boone, Luke Evans, Melvin Gregg, Grace Van Patten, Asher KeddieSamara Weaving ve Bobby Cannavale'nin de yer aldığı dizi, butik bir sağlık merkezine katılan dokuz farklı ve stresli şehir sakinini konu alıyor.

    Gençleşme ve daha sağlıklı bir yaşam vaat eden sağlıklı yaşam merkezinde, on günlük inzivaya çekilme sırasında onları izleyen, yorgun zihinlerini ve bedenlerini yeniden canlandırma görevini üstlenen tatil köyünün müdürü Masha (Kidman) hikayenin odağında yer alacak. Ancak, her şey göründüğü gibi değildir ve bu dokuz "mükemmel" yabancının ileride neyin olacağı hakkında hiçbir fikri yoktur.

    Mayıs 2019'da Hulu tarafından yeşil ışık yakılan dizi, “Big Little Lies” yazarı Liane Moriarty'nin aynı adlı kitabına dayanıyor. "Nine Perfect Strangers", ekibin büyük bir bölümünü “Big Little Lies” ekibi oluşturuyor. Baş yapımcısı Bruna Papandrea ve yaratıcı ve yönetici yapımcı David E. Kelley dahil olmak üzere başarılı HBO dizisinin arkasındaki ekip Kidman'ı yine yalnız bırakmıyor. Kelley ve John Henry Butterworth, "Nine Perfect Strangers" filminde ortak yazar ve ortak showrunner olarak görev yapıyor.

    Kidman, Papandrea ve Kelley, eleştirmenlerce beğenilen HBO sınırlı dizisi “The Undoing”de birlikte çalıştılar. Papandrea, Steve Hutensky ve Casey Haver, Made Up Stories aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlendi. Kidman ve Per Saari Kidman’ın Blossom Films'i sorumlu yapımcılığı üstleniyor. Moriarty, Kelley ve Butterworth ayrıca yönetici yapımcılık görevini üstlenecek. Dizi, Avutsralya'da pandemi koşullarında çekildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top