Hesabım
    Regina Hall, ‘Nine Perfect Strangers’ın Kadrosunda!

    Hulu serisi, yıldızları toplamaya devam ediyor.

    Amazon Studios

    Regina Hall, adını Hulu’nun “Nine Perfect Strangers” dizisine ekleyen ve daha önce ilan edilen oyuncular arasına katılan son isim oldu. Diziye daha önce Melissa McCarthy, Nicole Kidman, Manny JacintoLuke Evans ve Tiffany Boone dahil olmuştu. Hall’un oyuncu seçimi haberi, Michael Shannon'ın partiye katılmasından bir haftadan kısa bir süre sonra gelmiş oldu.

    Bir yıldan uzun bir süre önce Hulu tarafından çalışmaları başlatılan dizi, "Big Little Lies" yazarı Liane Moriarty'nin aynı adlı kitabına dayanıyor. Dokuz stresli şehir sakini, daha iyi bir yaşam yoluna girebilmek için şifa ve dönüşüm vaat eden butik bir sağlıklı yaşam tesisine geliyor. Bu on günlük geri çekilme sırasında onları izleyen, yorgun zihinlerini ve bedenlerini yeniden canlandırma görevini üstlenen tatil köyünün müdürü Masha (Kidman) ev sahipliği yapıyor. Ancak, bu dokuz “mükemmel yabancı"nın ona ve tesise ne yaşatacağı hakkında hiçbir fikri yok.

    Hall'un karakteri hakkında, adının Carmel olması dışında çok az şey biliniyor ve dokuz “mükemmel yabancı”dan biri olacağı kesin. Hall, şu anda Showtime’ın “Black Monday”inde Don Cheadle'la birlikte rol alıyor. Diğer TV işleri arasında HBO’nun “Insecure” adlı çok bölümlü rol ve “Grandfathered” adlı Fox sitcom'u var. Film tarafında son filmleri arasında “Shaft”, “The Hate U Give”, “Support the Girls” ve kaçış komedisi “Girls Trip” yer alıyor.

    Nine Perfect Strangers”, “Big Little Lies”ın arkasındaki ekibin büyük bir kısmını yeniden bir araya getiriyor. Kidman, başrolün yanı sıra “Big Little Lies” yapımcısı Bruna Papandrea ve yaratıcısı David E. Kelley'le birlikte yapımcı olacak. Kelley aynı zamanda John Henry Butterworth'la birlikte ortak yazar ve ortak şovmen olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top