Hesabım
    Kyle Marvin, Apple Dizisi "WeCrashed"in Kadrosuna Katıldı

    Dizinin başrollerinde Oscar ödüllü oyuncular yer alıyor

    Tyler Isaacson

    Kyle Marvin, WeWork'ün düşüşünü ayrıntılarıyla anlatan Apple mini dizisi “WeCrashed”da Anne Hathaway ve Jared Leto'nun karşısında başrol oynayacak. Dizi, aynı adlı Wondery podcast'ine dayanıyor. Dünyanın en değerli girişimlerinden WeWork'ün açgözlülükle dolu yükselişini ve kaçınılmaz düşüşünü, kaotik hırslarıyla her şeyi mümkün kılan narsistler üzerinden anlatıyor.

    Marvin, WeWork'ün kurucu ortağı Miguel McKelvey rolünde oynayacak. Leto, kurucu ortağı Adam Neumann'ı, Hathaway ise karısı Rebekah Neumann'ı oynayacak. Marvin’in ilk uzun metrajlı filmi “The Climb”, Un Certain Regard'ın bir parçası olarak Cannes Film Festivali'nde ilk kez sahneye çıktı ve Coup de Coeur Ödülü'nü kazandı. Marvin filmde başrol oynadı ve aynı zamanda "The Climb" yönetmeni Mike Covino'yla birlikte yapımcılık ve senaristlik yaptı.

    Lee Eisenberg ve Drew Crevello, "WeCrashed" filminin ortak yazarlığını ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. İkili, aynı zamanda ortak showrunner olarak hizmet verecek. Eisenberg, aynı zamanda dizinin yönetmenliğini de yaptığı, hit Apple dizisi “Little America”nın ortak yapımcısıydı. Geçen yıl Eisenberg'in yayıncı ile genel bir anlaşma imzaladığı duyurulmuştu.

    Hem Leto, hem de Hathaway başrolün yanı sıra yönetici yapımcı olacak. John Requa ve Glenn Ficarra, yönetici yapımcılığın yanı sıra “WeCrashed”ı yönetecek. Charlie Gogolak ve Natalie Sandy, kendisi ve Leto’s Paradox yapım şirketi aracılığıyla Emma Ludbrook'la birlikte yönetici yapımcı olarak da görev yapacaklar. Hikayeye konu olan WeWork, bir seferde yaklaşık 50 milyar dolar değerlendi. Ancak şirket, düzensiz yönetimin açığa çıkmasının yanı sıra fon sağlayıcıların rolü hakkındaki soruların ardından Eylül 2019'da ilk halka arzın fişini çekti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top