Hesabım
    Anne Hathaway ve Jared Leto, Apple Serisinde Başrolde

    Dizinin odak noktasında WeWork oluşumu yer alacak.

    Anne Hathaway ve Jared Leto, Apple’ın dizi siparişi verilen senaryolu WeWork projesinde rol almak için imzayı attı. Dizinin ismi "WeCrashed" olarak belirlendi ve aynı adlı Wondery podcast'inden uyarlandı. Dizi, dünyanın en değerli girişimlerinden WeWork'ün açgözlülükle dolu yükselişini ve kaçınılmaz düşüşünü anlatacak.

    Hathaway, “Les Misérables”in 2012 yapımı müzikal film versiyonundaki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanırken, Leto, 2013 yapımı drama “Dallas Buyers Club”la en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazandı. Her ikisi de başrolün yanı sıra “WeCrashed”da yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Hathaway en son Doug Liman filmi "Locked Down" ve "The Witches"ın HBO Max yeniden yapımında yer aldı. Diğer önemli filmleri arasında "The Devil Wears Prada", "Rachel Getting Married" ve "Interstellar" yer alıyor. "WeCrashed", Fox sitcomu “Get Real”de oynadığından beri  ilk normal televizyon projesi olacak olacak.

    Leto, ilk olarak ABC draması “My So-Called Life”ta olduğu dönemde çıkış yakaladı. "Dallas Buyers Club"la birlikte, "Fight Club", "Requiem for a Dream", "Blade Runner 2049" gibi bir dizi ünlü filmde başrol oynadı. Kısa süre önce ekim ayına ertelenen "Morbius" filmiyle karşımıza çıkacak. Leto, "30 Seconds to Mars" grubunun da kurucu üyelerinden biri.

    Lee Eisenberg ve Drew Crevello, "WeCrashed"ın ortak yazarlığı ve yürütücü yapımcılığını üstlenmenin yanı sıra, ortak showrunnerlar olarak da hizmet verecek. Eisenberg daha önce, aynı zamanda dizinin yönetmenliğini de yaptığı, hit Apple dizisi “Little America”da çalıştı. Geçen yıl Eisenberg'in yayıncı ile genel bir anlaşma imzaladığı duyurulmuştu. John Requa ve Glenn Ficarra, yönetici yapımcılığın yanı sıra “WeCrashed”i yönetecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top