Hesabım
    Walton Goggins, Apple Dizisi ‘Last Days of Ptolemy Grey’in Kadrosunda

    Dizi kadrosuna birkaç yeni oyuncu daha katıldı..

    Apple'ın yeni projesi “The Last Days of Ptolemy Grey”in ana kadrosuna beş oyuncu eklendi. Bu isimler, Walton Goggins (“Justified”, “The Unicorn"), Omar Miller (“Ballers”, “The Unicorn”), Marsha Stephanie Blake (“I Am Your Woman”, “When They See Us”), Damon Gupton (“Black Lightning”, “Bates Motel”) ve Cynthia Kaye McWilliams (“Coyote”, “Real Husbands of Hollywood”)'tan oluştu. Dizide, daha önce duyurulan yıldızlar Samuel L. Jackson ve Dominique Fishback'le birlikte rol alacaklar.

    Bu haber, daha önce Quentin Tarantino filmi “The Hateful Eight”te birlikte çalışan Goggins ve Jackson'ı yeniden bir araya getiriyor. Dizi, Walter Mosley'nin aynı adlı romanından uyarlandı. Jackson, ailesi tarafından, arkadaşları tarafından, hatta kendisi tarafından unutulmuş 91 yaşındaki Grey karakterini canlandırıyor. Yalnız bir bunamanın daha da derinlerine inmenin eşiğinde olan Grey, anılarını kısaca geri kazanmak için muazzam bir fırsat verildiğinde sismik bir değişim yaşar ve bu değerli ve geçici olan fırsatı kullanır: Yeğeninin ölümünü çözmek ve geçmişiyle hesaplaşmak.

    Oyunculardan Goggins, Dr. Rubin'i oynayacak, Blake ise Grey'in yeğeninin sevgi dolu annesi Niecie'yi oynayacak. Gupton, Grey’in çocukluk akıl hocası Coydog’u oynayacak. McWilliams, Grey’in ikinci eşi Sensia’yı, Miller ise Grey’in büyük yeğeni Reggie Llyod’u canlandıracak. Dizinin çekimlerine bu yıl içerisinde başlanması bekleniyor.

    Mosley, yönetici yapımcılığın yanı sıra “The Last Days of Ptolemy Gray”in uyarlamasını da yazacak. Jackson ayrıca yönetmen Ramin Bahrani ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. LaTanya Richardson Jackson, Anonymous Content'den David Levine, Eli Selden ve Diane Houslin'le birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Apple Studios prodüksiyonu üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top