Hesabım
    Josh Gad ve Isla Fisher'dan Romantik Komedi Dizisi Geliyor

    Dizi, doğrudan tam sezonluk bir sipariş aldı..

    Matt Winkelmeyer/ Rick Rycroft-Pool/Getty Image

    Peacock, Josh Gad ve Isla Fisher başrollü bir romantik komedi dizisi için doğrudan tam sezonluk sipariş verdi. İkili, NBCUniversal yayın hizmetinin, ilişkilerine benzersiz bir tarz getiren iki kişi hakkında bir romantik komedi olarak tanımlanan Wolf Like Me'nin baş yapımcılığını da üstlenecek. Yaratıcı Abe Forsythe (2019 yapımı Little Monsters) altı bölümün tamamını yazacak ve yönetecek.

    Bruna Papandrea'nın Made Up Stories (Big Little Lies, The Undoing) şirketi, Endeavor Content ve Avustralyalı yayıncı Stan'le ortaklaşa prodüksiyon yapacak. NBCUniversal Television and Streaming'in senaryolu içerik başkanı Lisa Katz,  "Abe Forsythe'nin yaratıcı hikaye anlatımına ve karmaşık ve ilgi çekici karakterler yaratma becerisine aşık olduk. Merkezde inanılmaz derecede yetenekli Isla Fisher ve Josh Gad ile Wolf Like Me ilgi çekici, ilginç ve tamamen orijinal olacak." dedi.

    Hikaye, Gary (Gad) ve Mary (Fisher) üzerine odaklanıyor. Karısının ölümünün ardından, Gary bir duygusal enkaz halinde yaşıyor ve kızının geçimini sağlamak için mücadele ediyor. Bu arada Mary, kimseye açıklayamayacağı bir sırra sahip. Evren, bu ikisini bir araya getirdi ve sadece işaretleri takip etmeleri gerekiyor.

    Forsythe, "Wolf Like Me benim için çok anlamlı bir proje. Riskler son derece yüksek, ancak hepimizin ilgili olabileceği şeylere dayanıyor. Isla ve Josh'u aramızda görmekten çok heyecan duyuyorum ve seyircilerin onları bu karakterlerden farklı bir şekilde gördüklerinde şaşıracaklarını biliyorum. Bu hikayeyi Made Up Stories dışında kimseyle anlatmayacaktım ama hepimiz Endeavour Content'le birlikte çalıştığımız ve Peacock ve Stan aracılığıyla bir platform bulduğumuz için çok şanslıyız." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top