Hesabım
    Amazon Prime Video Türkiye'nin Mayıs Ayı Programında Neler Var?

    Amazon Prime Video Türkiye, mayıs ayı içeriklerini duyurdu

    Amazon Prime Video Türkiye, Mayıs ayında gösterime sokacağı yeni içeriklerini tanıttı. Mayıs ayında Prime üyeleriyle buluşacak yapımların en önemlisi, Colson Whitehead‘in Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan, yönetmenliğini Oscar sahibi yönetmen Barry Jenkins’in üstlendiği mini dizi “The Underground Railroad” olurken, Lauren Oliver’in yazıp yönettiği genç-yetişkin dizisi “Panic”in ilk sezonu ve dünyaca ünlü sanatçı P!NK’in “Beautiful Trauma” adındaki dünya turnesinin perde arkasını anlatan “P!NK: All I Know So Far” belgeseli de Amazon Prime Video Türkiye'de yer alacak.

    The Underground Railroad

    Colson Whitehead‘in Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan uzun zamandır merakla beklenen mini dizi “The Underground Railroad” 14 Mayıs Cuma günü Amazon Prime Video Türkiye’de yayına giriyor. Yönetmenliğini Oscar ödüllü Berry Jenkins’in üstlendiği, başrollerinde Thuso MbeduChase W. Dillon ve Joel Edgerton gibi isimlerin yer aldığı 10 bölümlük Amazon Originals mini dizisi, Cora Randall’ın iç savaş öncesi ABD’nin güney bölgesinde özgürlük uğruna verdiği mücadeleyi izleyicilerle buluşturuyor. 

    P!NK: All I Know So Far

    Başrolünde dünyaca ünlü sanatçı P!NK’in yer aldığı “P!NK: All I Know So Far” belgeseli, 21 Mayıs’tan itibaren Amazon Prime Video Türkiye’den izlenebilecek. Yapımcılığını Michael Gracey ve Isabella Parish’in yanı sıra Luminaries, Silent House ve Lefty Paw stüdyolarının üstlendiği “P!NK: All I Know So Far”, izleyicileri P!NK’in “yaşantısı” olarak nitelendirdiği karmaşanın arka yüzüyle buluşturuyor. Rekorlar kıran “Beautiful Trauma” dünya turnesi boyunca ödüllü sanatçı P!nk’in yol maceraları, sahne arkası röportajları ve kişisel yaşantısından görüntüler yer alıyor. 

    Panic

    Lauren Oliver’ın çok satan romanından uyarlanan, kendisinin yazıp yönettiği genç-yetişkin dizisi “Panic”in 10 bölümlük ilk sezonu 28 Mayıs’ta Amazon Prime Video Türkiye’de gösterime girecek. Her bölümü birer saatlik yeni drama serisi, her yıl liseden mezun olan öğrencilerin hayatlarını yoluna koymak için tek şansları olduğuna inandığı ve sadece tek bir kazananın olacağı bir dizi yarışmaya ev sahipliği yapan, Teksas’ın küçük bir kasabasında geçiyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top