Hesabım
    Amazon Prime Video Türkiye'de Mart Ayında Neler Var?

    Amazon Prime Video Türkiye, yeni içeriklerini açıkladı..

    Amazon Prime Video Türkiye, mart ayında yayınlayacağı yeni içerikleri açıkaldı. Türkçe altyazı seçeneğiyle, tüm abonelere ulaşacak olan içerikler Tükiye prömiyerlerini yapacak. Türkiye'de yayın hayatına resmi olarak yakın zamanda başlayan Prime Video, her ay yeni içerikler ve çok sevilen arşiv yapımalrıyla hizmet vermeye devam ediyor. Mart ayı için, Amazon'un ön plana çıkardığı iki yeni içerik bulunuyor.

    Coming 2 America – 5 Mart

    Eddie Murphy, Shari Headley ve James Earl Jones’un başrollerinde yer aldığı “Coming 2 America”, 5 Mart tarihinde Amazon Prime Video Türkiye’de prömiyer yapacak. 1988 yapımı komedi filmi “Coming to America”nın devamı niteliğindeki yapım, ilk filmdeki kurguyu takip ederek yeni taç giyen Kral Akeem (Eddie Murphy) ve güvenilir sırdaşı Semmi’nin (Arsenio Hall) büyük Afrika uluslarından başlayan ve dünyanın birçok noktasından geçerek her şeyin başladığı yere, Queens, New York’a gerçekleştirdikleri yepyeni bir macerayı konu alıyor. Devam filminde, lk filmde yer alan Kral Jaffe Joffer (James Earl Jones), Kraliçe Lisa (Shari Headley), Cleo McDowell (John Amos), Maurice (Louie Anderson) ve rengarenk berber ekibi de orijinal oyuncu kadrosuyla birlikte izleyicilerle yeniden buluşuyor.

    Invincible – 26 Mart 

    İkonikleşen ve 10 yılı geride bırakan The Walking Dead’in yaratıcılarından Robert Kirkman imzalı, bir saatlik bölümlerden oluşan yetişkin animasyon dizisi “Invincible”, ilk sezonuyla 26 Mart’ta Amazon Prime Video Türkiye’de izleyici karşısına çıkıyor. Robert Kirkman, Cory Walker ve Ryan Ottley'nin aynı adı taşıyan çizgi romanından uyarlanan “Invincible”, yaşıtlarından tek farkı babasının gezegenin en güçlü süper kahramanı Omni-Man olması olan 17 yaşındaki Mark Grayson (Steven Yeun) ve onun maceralarını konu ediniyor. Mark, bir yandan kendi güçleri gelişirken bir yandan da babasının mirasının göründüğü kadar “kahramanca” olmadığını keşfediyor ve karakter için macera bu noktada başlıyor. 26 Mart'ta ilk üç bölümü gösterime girecek “Invincible”, her haftayayınlanacak yeni bölümleriyle 30 Nisan'a kadar devam edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top