Hesabım
    Stranger Things'in 4. Sezonundan Altyazılı Fragman

    Stranger Things'ten yeni tanıtım videosu..

    "Stranger Things"in dördüncü sezonundan altyazılı yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Çeteyi en son 2019'da, yani Temmuz 1985'te, bozulmamış Starcourt Alışveriş Merkezi'nde Mind Flayer'a karşı epik hesaplaşma sırasında gördük. Üçüncü seezon finali sevgili Jim Hopper'ın (David Harbour) görünüşte ölmesiyle sona erdi, Byers ailesi kasabayı terk etti ve Rusların tesisi en azından şimdilik yıkıldı.

    Yeni fragman, o zamandan beri işlerin ters gittiğini kanıtlıyor. Birincisi, Eleven (Millie Bobby Brown) büyüdüğü türden bir kurumda bir kapının arkasında kilitli görünüyor. "Onbir, dinliyor musun?" diyor bir ses, gözlerinin ardına kadar açılmasına neden olarak. Sesin, Eleven da dahil olmak üzere Hawkins Laboratuvarı'nda denekleri yetiştiren ABD Enerji Bakanlığı'ndan eski bilim adamı olan Papa, diğer adıyla Dr. Martin Brenner olduğu varsayılıyor.

    Klibin çoğu, ilk sezondan Eleven'ı yansıtan korkunç bir oyun odasını araştırıyor. Hepsi çeşitli oyunlar ve oyuncaklarla oynarken kafaları traşlı ve hastane önlükleri giyiyorlar. Onlar gri takım elbiseli beyaz saçlı bir adam içeri girdiğinde duruyorlar ve adam sadece arkadan gösteriliyor. Ona "baba" diyorlar. Klip, "11" numaralı bir odaya dönerken onlara "Bugün senin için çok özel bir şey planladım." diyor.

    Şubat 2020'de yayınlanan bir teaser, hayranların en büyük şüphesini doğruladı: Hopper yaşıyor. "Rusya'dan Sevgilerle" başlıklı kbir lip, Rus subaylar tarafından korunan işçilerle dolu karlı bir demiryoluna odaklandı. Kaşını silmek için duraklayan bir işçide klip sona erdi ve kafası traşlı Hopper'ı gördük. Karakter açıklamaları, 4. sezonun en azından bir kısmının, Hawkins'teki Soğuk Savaş dönemi kaosunun ardındaki Rusya'da gerçekleşeceğini ima ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top