Hesabım
    Ali Wong, Amazon Dizisi ‘Paper Girls’ün Kadrosunda!

    Fantastik dizinin kadrosuna bir yıldız daha katıldı..

    Stephanie Gonot

    Ali Wong, Amazon'da hazırlıkları başlayan “Paper Girls” dizi uyarlamasının kadrosunda yer alacak. Wong, daha önce açıklanan dizi oyuncuları Sofia Rosinsky, Camryn Jones, Riley Lai Nelet ve Fina Strazza'ya katıldı. Plan B ile birlikte Amazon Stüdyoları ve Legendary Television'dan gelen dizi, yazar Brian K. Vaughan ve sanatçı Cliff Chiang'ın çizgi roman serisine dayanıyor.

    “Paper Girls”, 1988'de Cadılar Bayramı'ndan sonraki sabah gazete dağıtırken farkında olmadan zaman yolcularının savaşan grupları arasındaki bir çatışmaya yakalanan ve onları dünyayı kurtaracak bir maceraya gönderen dört genç kızın hikayesini anlatıyor. Şimdiki zamanımız, geçmişimiz ve geleceğimiz arasında seyahat ederken, kendilerinin gelecekteki versiyonlarıyla karşılaşırlar ve şimdi kaderlerini kucaklamayı veya reddetmeyi seçmeleri gerekir.

    Wong, yetişkin Erin'i oynayacak ve on iki yaşındaki Erin Tieng (Nelet)'in büyümüş hali olacak. İki Erin nihayet yüz yüze geldiğinde, aralarındaki boşlukla yüzleşmek zorunda kalıyorlar: Çocukluk umutları, hayalleri, hırsları ve yetişkin yaşamlarının gerçekliği. Wong, popüler stand up spesiyalleri "Baby Cobra" ve "Hard Knock Wife"ı yayınlayan oldukça popüler bir stand up komedyeni. Bir aktris olarak "Always Be My Maybe" adlı romantik komedi filminde başrol oynadı. Aynı zamanda filmi yazdı ve yapımcılığını üstlendi.

    TV tarafında Wong, şu anda ikinci sezon için Adult Swim'e taşınan animasyon dizisi “Tuca and Bertie”nin ana karakterlerinden birini seslendiriyor ve Netflix'te Steven Yeun'la birlikte “Beef” adlı dizide rol alacak. Stephany Folsom ve Christopher C. Rogers, baş yapımcı ve yardımcı yapımcı olarak “Paper Girls"te görev alacak. Vaughan, Chiang, Plan B ve Christopher Cantwell, ortaklaşa yönetici yapımcılığı üstlenecekler. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top