Hesabım
    Jane Austen Uyarlaması "Sanditon"a İki Sezonluk Onay

    Kostümlü drama, en az iki sezon daha yayında olacak..

    PBS, Jane Austen uyarlaması popüler drama Sandito'ın hem ikinci hem de üçüncü sezon için yenilendiğini duyurdu. Şov, ilk olarak Aralık 2019'da orijinal kanal ITV tarafından daha galası bile yapılmadan  iptal edilmesinin ardından, tam anlamıyla bir geri dönüş yaşadı. Birleşik Krallık merkezli streming platformu BritBox, önümüzdeki iki sezonu oluşturmak için PBS'le ortaklık kurmak için adım attı.

    Temmuz 1817'de, Jane Austen'in ölmeden önce büyük bir bölümünü tamamlamayı başardığı son bitmemiş el yazmasına dayanan hikaye, yazarın çalışmasını, Rose Williams'ın saf genç kahramanı Charlotte Heywood'un maceralarına devam etmek için bir geçiş noktası olarak kullanıyor. Karakterimiz, tesadüfi bir kaza sonucu oraya vardıktan sonra, sahil kasabasındaki yaşama dahil olmaya çalışıyor. 

    Masterpiece şrketinin yönetici yapımcısı Susanne Simpson, hayranlara Sanditon'ın ilk sezon finalinin kaldığı yerden devam edeceğini bildirmekten heyecan duyduğunu belirtti ve sonraki iki sezonun, insanlara tam olarak istediklerini vereceğini söyledi. Simpson ayrıca; "Böylesine tutkulu ve sadık bir hayran kitlesine ilham veren bir dizi olan Sanditon'ın ikinci ve üçüncü sezonunu duyurmaktan kesinlikle çok memnunuz. Seyirciler, Sanditon'ın bu yeni sezonlarında romantizm, mizah ve pek çok sürpriz bekleyebilir." dedi

    Sanditon, uzun ve seçkin bir kariyer sırasında Pride and Prejudice, Vanity Fair, Les Misérables ve War & Peace'in televizyonda yayınlanan versiyonlarını geliştiren edebi uyarlamalara yabancı olmayan Andrew Davies tarafından yaratıldı. Bununla birlikte, Sanditon’ın ilk sekiz bölümünden dördünü yazan Justin Young, ileriye dönük olarak showrunner görevini devralacak. Davies ise yönetici yapımcı ve yazım ekibinin bir parçası olmaya devam edecek. Sanditon'ın kadrosunda Theo James, Kate Ashfield, Crystal Clarke, Turlough Convery, Jack Fox, Kris Marshall, Matthew Needham, Anne Reid, Alexandra Roach, Lily Sacofsky, Charlotte SpencerMark Stanley ve Leo Suter yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top