Hesabım
    CW'den Jane Austen Antoloji Serisi Geliyor

    Austen eserleri, bu kez antolojik bir seriye dönüşüyor..

    Variety'ye göre CW, Jane Austen'in eserlerinden esinlenerek bir antoloji dizisi geliştiriyor. "Modern Austen" başlıklı bir saatlik seri, Austen’ın romanlarını altı modern hikaye olarak yeniden tasarlıyor. Her sezon, modern San Francisco'da geçen ve “Pride and Prejudice”la başlayan farklı bir roman tadında olacak. Dizi, yazar ve baş yapımcı olarak görev yapacak Eleanor Burgess'ten geliyor.

    Burgess, en son HBO dizisi "Perry Mason" çalışmasıyla konuşuldu. Stephanie Allain ve Gabrielle Ebron, Homegrown Pictures aracılığıyla yürütücü yapımcı olacak. Warner Bros. Television yapımcılığı üstlenecek. Austen’in çalışmaları yıllar boyunca sıklıkla hem sinema hem de televizyon için uyarlandı. Tek başına "Pride and Prejudice" birden çok televizyon mini dizisine ve filmlere uyarlandı. Son olarak, 2005 yılında Keira Knightley'nin Elizabeth Bennet, Rupert Friend'in Mr. Wickham ve Matthew Macfayden'in Mr.Darcy olarak rol aldığı daha özgür ruhlu bir versiyonu da izledik.

    "Pride and Prejudice and Zombies" adlı uzun metrajlı film veya Austen'in "Emma" romanına farklı bir şekilde dayanan 1995 yapımı "Clueless" filmi gibi yaratıcı projeler de izleyiciyle buluştu. Proje, tam sezonluk bir seriye giderse, tanınmış kitaplara dayanan ilk CW gösterisi olmayacak. Kanal, geçen yıl aynı adlı polisiye roman serisine dayanan drama dizisi “Nancy Drew” adlı yapımı da yayına sokmuştu.

    Geliştirmeyle ilgili haberler, CW'nin, DC serisi "Black Lightning"in yan ürünü olan "Painkiller"a pilot siparişi verdiğini duyurmasıyla aynı gün geldi. Jordan Calloway pilotta Painkiller, nam-ı diğer Khalil Payne rolünü yeniden canlandıracak. Black Lightning'in yaratıcısı Salim Akil bu diziyi de yazacak, yönetecek ve sorumlu yapımcı olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top