Hesabım
    Bilim Kurgu Dizisi "War of the Worlds"ün İkinci Sezonundan Fragman

    Bilim kurgu macerasında heyecan artıyor..

    Önceki uzaylı istilası filmlerinin ve TV dizilerinin çoğunda, hikaye tipik olarak uzaylılar Dünya'ya geldiğinde neler olduğunu gösterir. Çoğu zaman, bu birçok savaşı içerir ve insanların neredeyse yok olması gerekir. Bu temelde "War of the Worlds" dizisinin ilk sezonunun özeti ama ikinci sezonda işler biraz değişecek ve işgalden sonra neler olacağını görmek için ekran başında olacağız.

    H.G. Wells'in “War of the Worlds” romanının modern yeniden anlatımının ikinci sezon fragmanında görüldüğü gibi hikaye, Dünya'nın uzaylılar tarafından işgalinden altı ay sonrasını anlatıyor. Uzaylılar kazandı ve insanlık neredeyse tamamen yok edildi, geriye sadece bir avuç kurtulan kaldı. Şimdi, bu insanlar uzaylıların neden işgal ettiğini, nereden geldiklerini ve onlardan nasıl kurtulacaklarını anlamalılar.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Gabriel Byrne, Daisy Edgar-Jones, Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Ty Tennant, Stephen Campbell Moore, Bayo GbadamosiAaron Heffernan ve Emilie de Preissac yer alıyor. "War of the Worlds"ün yeni versiyonu, en çok "Misfits", "Crazyhead" ve "Merlin" üzerine çalışmalarıyla tanınan yazar-yaratıcı Howard Overman'dan geliyor.

    "War of the Worlds", 6 Haziran'da EPIX'e geri dönüyor. İşte ikinci sezonun resmi özeti: "War of the Worlds'ün ilk sezonunda, bir uzaylı saldırısı insanlığı yok etti ve sadece bir avuç insan hayatta kalmak için savaştı. Ve hiç kimse, uzaylılarla kendi garip kişisel bağı olabileceğini keşfeden Emily'den (Daisy Edgar-Jones) daha fazla sarsıldığını hissetmedi. War of the Worlds'ün ikinci sezonu, karakterlerimizin işgalcilerin insan olabileceği ihtimaliyle şoke olduğunu görüyor. Gezegeni geri almak için zorlu bir mücadele onları bekliyor. Bazıları için, hayatta kalma konusundaki çaresizlik, kendi içlerinden birini feda etmeyi düşünmelerine yol açacak."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top