Hesabım
    AMC Premiere, BBC Yapımı "The War of the Worlds"ün Haklarını Satın Aldı

    Dizi, önce AMC, daha sonra tüm dünyada gösterim şansı bulacak.

    AMC’nin reklamsız yayın yapan platformu AMC Premiere, Rafe SpallEleanor Tomlinson ve Robert Carlyle gibi ünlü isimlerin başrolde olduğu BBC One’ın H.G. Wells uyarlaması The War Of The Worlds’ün haklarını satın aldı. Üç bölümden oluşan mini dizi, Mammoth Screen tarafından üretildi. Bağımsız şirketin ana ortağı ITV Studios, salı günü İngiltere gösterimlerinde açıklanan satış rakamlarının bir parçası olarak AMC ile anlaşmayı güvence altına aldı.

    The War of the Worlds, İngiltere'de geçiyor ve Spall tarafından canlandırılan George karakteri ve Tomlinson tarafından canlandırılan ortağı Amy'yi yabancı bir işgalin artan terörüne karşı birlikte yaşamaya çalışırken izliyor. Damien Timmer, Preethi Mavahalli, Peter HarnessCraig Viveiros ve Tommy Bulfin tarafından yönetilen AMC satışı, dramanın artık dünya çapında 221 bölgede kullanılabileceği anlamına geliyor. ITV Studios ayrıca diğer iki Mammoth Screen draması için de uluslararası anlaşmalar imzaladı. Malorie Blackman’ın genç yetişkin roman serisine dayanan Noughts + Crosses, HBO Europe ve BBC First Australia'ya satılırken, World On Fire ise BBC First ve BBC Player Asia platformlarında gösterilecek.

    Daha önce birçok uyarlaması yapılan The War of the Worlds romanının en büyük başarı yakalayan versiyonu 2005 yılında usta yönetmen Steven Spielberg'ün aynı adla çektiği film oldu. Gişede de önemli bir başarı elde eden film 3 dalda Oscar adaylığı kazandı.   

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top