Hesabım
    Jamie Bell, Yıldızlarla Dolu ‘Shining Girls’ün Kadrosunda!

    Bell, TV dünyasının ödüllü oyuncularıyla bir araya geliyor..

    Rodin Eckenroth/FilmMagic

    Jamie Bell, 2013 yılına ait Lauren Beukes romanı “Shining Girls”ün Apple dizisi uyarlamasında Elisabeth Moss (“The Handmaid’s Tale”) ve Wagner Moura (“Narcos”) ile başrolü paylaşıyor. “Rocketman”, “Film Stars Don’t Die in Liverpool” ve “Billy Elliot” filmleriyle tanınan BAFTA Ödülü sahibi Bell, metafizik gerilimde Harper rolünü oynayacak.

    Harper, Moss'un karakteri Kirby ile şaşırtıcı bir bağlantısı olan gizemli bir yalnız adam olarak tanımlanıyor. Kirby, acımasız bir saldırıdan kurtulan ve saldırganın peşine düşerken gerçekliğinin değiştiğini gören bir Chicago muhabiri. Moura, taklitçi bir saldırının genişleyen hikayesini irdeleyen deneyimli bir gazeteci olan Dan'i canlandıracak.

    Silka Luisa uyarlamayı yazacak ve yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacak. Moss ve Lindsey McManus, Love & Squalor Pictures adı altında yönetici yapımcılığı üstlenecek. Leonardo DiCaprio, Jennifer Davidson'la birlikte Appian Way aracılığıyla yürütücü yapımcılık yapacak. Beukes ve Alan Page Arriaga ayrıca diğer yönetici yapımcılar olacak. MRC Television ise dizinin prodüksiyonunu yapacak.

    "Shining Girls", Apple'da MRC Television ile ilişkilendirilen en son dizi siparişini temsil ediyor. Yayıncı daha önce, MRC ile birlikte Civic Center Media'dan Will Ferrell ve Paul Rudd'un oynadığı mini dizi “The Shrink Next Door”u sipariş etmişti. MRC, Damien Chazelle’in Apple serisinin yanı sıra Apple’ın planlanan “Time Bandits” uyarlamasını da yapıyor. "Shining Girls", Apple TV Plus'ta bu yaz prömiyerini yapan Rose Byrne'ın oynadığı "Physical", Julia Roberts'ın başrol oynadığı "The Last Thing He Told Me", Patricia Arquette'in oynadığı "High Desert" ve Brie Larson'ın oynadığı "Lessons in Chemistry”le birlikte yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top