Hesabım
    Lupin'in İkinci Sezonundan Altyazılı Fragman

    Lupin, ikinci sezonuyla bu yaz geri dönecek..

    Küresel bir başarı yakalayan Netflix dizisi Lupin'in ikinci kısım bölümleri için altyazılı fragman yayınlandı. Dizi, yeni bölümleriyle bu yaz geri dönüyor. Netflix'in ilk 10 listesine onlarca ülkede giren ve bunların çoğunda 1 numara olan, Omar Sy başrollü dizi, 11 Haziran tarihinde yayınlanacak. Beş yeni bölümün yönetmen koltuğunda Ludovic Bernard (The Climb) ve Hugo Gélin (İkinci Görüşte Aşk) yer alıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Omar Sy dışında Hervé PierreNicole GarciaClotilde HesmeLudivine SagnierAntoine GouyShirine Boutella ve Soufiane Guerrab yer alıyor. Dizinin yaratıcıları George Kay ve François Uzan olurken, yapımcılığını Netflix ortaklığında, Gaumont Télévision adına Isabelle Degeorges ve Nathan Franck üstleniyor. İlk sezon, Netflix verilerine göre 70 milyona yakın hane tarafından izlendi.

    Lupin, George Kay tarafından yaratıldı ve artık klasikleşen ve onlarca uyarlaması yapılan "Arsène Lupin" romanlarından uyarlandı. Dizi, Omar Sy'ın canlandırdığı beyefendi hırsız Assane Diop'un hikayesine odaklanıyor. Lupin'in ünlü soygunlarından etkilenerek kendi kariyerini oluşturuyor.  Yeni sezonun ilk üç bölüm Louis Leterrier tarafından yönetildi. 

    Dizinin başrolünde yer alan Omar Sy, son dönem daha geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan performanslara imza attı. 2000'lerin başında kariyerini oluşturmaya başlayan Sy, 2011 yılında The Intouchables (Can Dostum) ve 2012 yılında De l'autre Côté du Périph (Zoraki İkili) filmleriyle dünya çapında da adından söz ettirmeye başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top