Hesabım
    Kiefer Sutherland, Paramount'un Casus Dizisinde Başrolde

    Sutherland'ın TV kariyerindeki yeni projesi belli oldu..

    Kiefer Sutherland davalara geri dönüyor. "24" ve "Designated Survivor" yıldızı, Paramount Plus'ta doğrudan sezonluk sipariş edilen bir casusluk dramasının yapımcılığını üstlenecek ve başrol oynayacak. Adsız drama, yanlış bilgilendirme, davranışsal manipülasyon, gözetleme durumu ve olağanüstü güçleri kontrol eden çıkarlarla çelişen bir dünyada demokrasinin korunması için bir savaşın ortasında olan özel casusluk ajanı James Weir (Sutherland) etrafında dönecek.

    Dizi, Sutherland, Charlie Gogolak (The Sinner) ve Suzan Bymel (Designated Survivor) ile birlikte yapımcılığını üstlenecek olan yazar-yönetmen John Requa ve Glenn Ficarra (This Is Us)'dan geliyor. Sekiz bölümlük drama, ViacomCBS’in CBS Stüdyoları tarafından kendi bünyesinde çekiliyor. 2022'de yayıncıya çıkması beklenen seri, Fox'taki görev süresi boyunca 24'ü satın alıp geliştirdikten sonra Sutherland'ı ViacomCBS yöneticisi David Nevins'la yeniden bir araya getiriyor.

    Sutherland, "Bir süredir John Requa ve Glenn Ficarra’nın benzersiz çalışmalarının hayranıyım ve bu heyecan verici yeni proje üzerinde onlarla ve Paramount Plus'la çalışmaktan heyecan duyuyorum. David Nevins'le yeniden bir araya gelmek, her şeyi daha da özel kılıyor. Hepinizi 2022'de bu gösteriyle görmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

    Sutherland, en çok Fox’un 24 adlı dizisiyle tanınıyor. Bu dizideki Jack Bauer rolüyle Emmy ve iki SAG Ödülü kazandı. Son olarak ABC'den Netflix'e dönüşen orijinal Designated Survivor'da rol aldı. Sutherland'ın casusluk draması, bu yılın başlarında CBS All Access'ten yeniden markalaşan Paramount Plus'ın senaryolu orijinallerden oluşan büyük listesine katılıyor. Yayıncının kadrosunda ayrıca, Halo, The Good Fight, Why Women Kill, Star Trek, Frasier ve Criminal Minds yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top