Hesabım
    Casus Draması ‘Red Election' İddialı Geliyor

    TV dünyasının sevilen oyuncuları İsveç yapımı dizi için bir arada..

    Stephen Dillane (Game Of Thrones), Lydia Leonard (Gentleman Jack) ve James D'Arcy (Homeland), İskandinav yayıncı Viaplay'de geçen ve A + E Networks International'ın ortak yapımcılığını üstlendiği casus gerilim dizisi Red Election'ın başrollerini paylaşacak. 10 bölümlük dizi ilk kez ocak ayında onaylandı ama Koronavirüs salgını nedeniyle çekimler sadece iki hafta sonra duraklatıldı, altı aylık bir gecikmenin ardından prodüksiyon tamamlandı.

    Londra'da bir terörist komplosunun arka planında yer alan Red Election, zamana karşı çaresiz bir yarışta bir araya gelen Danimarkalı gizli servis ajanı Katrine Poulson (Victoria Carmen Sonne) ve İngiliz casus Beatrice Ogilvy (Leonard) üzerine odaklanıyor. Yalanlar, cinayetler ve iktidar mücadeleleri ağına yakalanan karakterler çok geçmeden kimseye güvenemeyeceklerini ve ölümcül komplonun geniş kapsamlı bir jeopolitik ana planın parçası olabileceğini fark ederler.

    The Tunnel ve Alex Rider'da da rol alan Dillane, MI5 direktörü William Ogilvy'yi canlandırırken, D’Arcy, İngiltere Başbakanı Adam Cornwell'i canlandırıyor. Kobna Holdbrook-Smith (Zack Snyder’s Justice League) ve Lorraine Burroughs (Fast Girls) önemli rollerdeki diğer oyuncular. Dizi, William Diskay ve Jonas Fors tarafından, Ola Norén, Roland Ulvselius ve baş yazar Stephen Brady'le birlikte yaratıldı. Jill Robertson (Harlots) ve Paul Murphy (Death in Paradise) ise yönetmen koltuğunda oturacaklar.

    Nordic Entertainment Group’un yayıncısı Viaplay, bu yılın sonlarında Red Election prömiyerini yapacak, A + E Networks International ise gösteriyi ABD ve İngiltere dahil olmak üzere birçok piyasaya sürecek. NENT Group baş içerik sorumlusu Filippa Wallestam şunları söyledi: “Gerçekten yıldız bir oyuncu kadrosuyla, bu gergin ve uluslararası entrikanın hikayesinde risk daha yüksek olamazdı. Aynı zamanda kompleks iki baş karakter arasındaki ilişki, diziye çok insani bir merkez katıyor." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top