Hesabım
    This Is Us, Altıncı Sezonuyla Sona Erecek

    Ödüllü dizinin final sezonu belli oldu..

    Variety'nin haberine göre, "This Is Us", altıncı sezonundan sonra NBC'deki yayınını resmen sona erdirecek. Dizinin 5. sezonu şu anda yayınlanıyor ve 6. sezon çekimleri bu yaz başlayacak. Sevilen aile draması, üçüncü sezon yayınlanırken, 2019 yılında altıncı sezon onayını da almıştı. Dizinin arkasındaki yaratıcı ekip daha önce birçok kez şovu altıncı sezonuyla tamamlamayı planladıklarını söylemişti ve bu karar resmiyete dökülmüş oldu.

    NBC ve 20th Television şimdilik resmi ve genel bir açıklama yapmadı. "This Is Us", NBC için çıkış noktasından itibaren büyük bir hit oldu ve dizi, piyasaya sürüldüğü andan itibaren etkileyici reytingler ve eleştirel beğeniler topladı. Tabii bu başarıları Emmy ve Altın Küre Ödülleri de takip etti. Hikaye, Pearson Ailesi'ni hayatlarının birçok on yılı boyunca takip ediyor.

    Başrollerde, Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. BrownChrissy Metz ve Justin Hartley rol alıyor. Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Jon Huertas, Hannah Zeile, Niles Fitch, Logan Shroyer, Mackenzie Hancsicsak, Parker Bates, Lonnie Chavis, Faithe Herman, Eris Baker, Lyric Ross, Asante Blackk ve Griffin Dunne de dizide önemli karakterleri canlandırıyor.

    Dan Fogelman diziyi yarattı ve Isaac Aptaker, Elizabeth Berger, John Requa, Glenn Ficarra, Ken Olin, Charlie Gogolak, Jess Rosenthal ve Steve Beers ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Aptaker ve Berger ortak showrunnerlar olarak görev yapıyor. "This Is Us" bitiş haberi, NBC'nin cuma günü gerçekleşecek olan 2021 sonbahar programını duyurmasından sadece günler önce gelmiş oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top