Hesabım
    "Sen Çal Kapımı"nın İkinci Sezonundan Tarih ve Fragman

    Dizi, ikinci sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor..

    Fox TV'nin Kerem Bursin ve Hande Erçel'li romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı'nın ikinci sezonundan ilk fragman yayınlandı ve prömiyer tarihi açıklandı. Sevilen dizi, 9 Haziran 2021 tarihinde yayınlanacak bölümle yeni sezonuna merhaba diyecek. Yayınlanan videoda baş karakterleri görüyoruz ve bizi yine iddialı bir sezon bekliyor. 

    Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizinin ikinci sezonunun yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican AytekinSarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi isimler yer alıyor. 

    Eda Yıldız, hayatını eğitimine adayan genç bir kadındır. Eğitim bursu ile okuyan Eda, bursunun kesilmesi üzerine lise mezunu olarak kalır. Kendisine burs veren Serkan Bolat ile karşı karşıya geldiğindeyse hayatının değişmesine neden olacak bir teklif alır. Serkan Bolat, genç kadına kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yapması karşılığında bursunu geri vermeyi teklif eder. Teklifi kabul etmeyen Eda, koşullarının değişmesi sonucu istemese de Serkan ile nişanlı gibi davanmayı kabul eder.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top