Hesabım
    Gillian Anderson, ‘The Great’in İkinci Sezon Kadrosunda

    Ödüllü oyuncu, dönem dizisinin kadrosuna dahil oldu..

    Gillian Anderson, Hulu'nun dönem dizisi "The Great"in ikinci sezon kadrosuna katılıyor. Anderson, Catherine'in (Elle Fanning) annesi Johanna olarak sezonun iki bölümünde görünecek. Johanna, kızları için yüksek profilli ortaklıklar düzenleme yeteneklerinden dolayı bazen "evlilik maestrosu" olarak da bilinen, göz alıcı bir sosyetiktir. Kızının darbesiyle ilgili söylentileri duydu ve Rusya'ya kadar onunla yüzleşmeye geldi.

    Catherine’in gözbebeği ve sevecen bir anne olmasına rağmen, Johanna'nın ailesinin itibarını korumak için daha kötü niyetleri olduğu çok geçmeden anlaşılıyor. Serinin ikinci sezonunda Fanning'in yanı sıra Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha DhawanBayo Gbadamosi ve Belinda Bromilow rol alacak.

    Bu proje, Anderson'ın son zamanlarda oynadığı veya oynayacağı tarihi figürlerin en sonuncusu. Şubat ayında, yaklaşan Showtime antoloji dizisi “The First Lady”de Eleanor Roosevelt olarak görüneceği bildirildi. Bu duyuru, Netflix'teki "The Crown"un 4. Sezonunda İngiliz Başbakanı Margaret Thatcher olarak Altın Küre ödülünü kazanmasının ardından geldi. Anderson şu anda Netflix komedi dizisi “Sex Education”da rol alıyor. En çok Fox'un doğaüstü suç dizisi “The X-Files”ta Emmy ve Altın Küre kazandığı başrolüyle tanınır. Ayrıca, “Bleak House” için Emmy, Altın Küre ve BAFTA adaylıkları aldı.

    "The Great", Büyük Katerina'nın Rusya tarihindeki en uzun süre hüküm süren kadın hükümdarlığa yükselişini konu alan hicivli bir dram. İlk sezon Hulu için kritik bir başarıydı ve Emmy, SAG, WGA ve Altın Küre adaylıkları kazandı. Tony McNamara diziyi yarattı ve sorumlu yapımcı olarak görev yapıyor. Dizi, MRC Television'la birlikte Civic Center Media tarafından çekiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top