Hesabım
    Marvel Dizisi "Loki"den Yeni Klip Yayınlandı!

    MTV Ödülleri sırasında diziden yeni bir klip paylaşıldı.

    Merakla beklenen Marvel dizisi Loki'den 2021 MTV Film ve TV Ödülleri'nde özel ve yeni bir klip yayınlandı. Michael Waldron tarafından yaratılan altı bölümlük dizi 9 Haziran 2021'de Disney Plus'ta erken prömiyer yapacak. Yakın zamanda başrol oyuncusu Tom Hiddleston bir Youtube videosu paylaşmış ve sezonun beklenenden önce yayın hayatına başlayacağını duyurmuştu.

    Loki, Tom Hiddleston'ın dönüşünü, hiç ölmeyecek gibi görünen baş karakter olarak karşımıza çıkaracak. Hiddleston, Loki'ye daha önce altı ayrı filmde hayat vermişti. Bu filmlerin arasında Avengers ve Thor filmleri bulunuyor. Şimdi ise, 6 bölümlük bir mini dizide onu Loki olarak izleyeceğiz. Avengers serisinin son filmi ve bu dizi, Loki'nin henüz evrenden ayrılmayacağını düşünmemizi sağladı. 

    Yaramazlık Tanrısı, Avengers: Endgame olaylarından sonra yer alan yeni bir dizide kardeşi Thor'un gölgesinden çıkacak. Hiddleston'a dizide eşlik eden oyuncular arasında, yeni klipte izlediğimiz Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di MartinoWunmi Mosaku ve Richard E. Grant yer alıyor. Kate Herron, Loki'yi yönetiyor ve Michael Waldron baş yazar olarak projede yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top