Hesabım
    Marvel Dizisi "Loki" Erken Prömiyer Yapacak

    Disney, dizinin başlangıcını öne çektiğini duyurdu..

    "Loki" yıldızı Tom Hiddleston, Disney Plus serisinin çıkış tarihinin 9 Haziran Çarşamba gününe taşındığını duyurdu. "Loki"nin haftalık bölümleri, Marvel dizileri "WandaVision" ve "The Falcon and the Winter Soldier"da olduğu cuma programı yerine çarşamba günleri yayınlanacak. Hiddleston duyuruyu bir video aracılığıyla yaptı ve Youtube üzerinden paylaşıldı.

    Hiddleston; "Uzun süper kahraman montajlarında Loki'nin, inanılmaz derecede kahraman olmasına rağmen biraz dışarıda kalma eğiliminde olduğunu fark ettim. Kurnaz, çekici ve buna devam edebilirim. Neden bunu sana kanıtlamıyorum? Çarşambalar artık yeni cuma günlerimiz.” dedi. "Loki" dizisi, "Avengers: Endgame"de yaptığı zaman yolculuğu saçmalığından sonra herkesin en sevdiği Mischief Tanrısı'nı takip ediyor.

    Disney Plus serisinin fragmanları, Loki'nin akışı düzeltmek için Time Keepers adlı gizemli bir organizasyon tarafından işe alındığını gösteriyor. Bu organizasyon, zaman ve birkaç alternatif gerçeklik algısı için Loki'nin işine yarayabilir. Dizi, baş yazar Michael Waldron ve yönetmen Kate Herron'dan geliyor. Filmde ayrıca, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di MartinoWunmi Mosaku ve Richard E. Grant rol alıyor.

    Hiddleston, videosunda dalga geçerken, Marvel, pazartesi günü uzun bir süper kahraman montajı yayınladı. Bu montajda "Balck Panther" ve "Captain Marvel" devam filmlerinin başlıkları açıklandı ve "Eternals"ın ilk görüntüleri yayınlandı. Ek olarak, “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” ve “Guardians of the Galaxy Vol. 3” duyuruldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top