Hesabım
    Hulu'dan Paul McCartney Belgesel Dizisi Geliyor!

    Belgesel, yaz ortasında yayında olacak..

    Capitol Records

    Hulu, "McCartney 3,2,1" adlı altı bölümlük bir müzik belgesel dizisinin 16 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu. Yıllar boyunca The Beatles ve Paul McCartney hakkında pek çok belgesel yayınlanırken, bunu farklı kılan, son 30 yılın en başarılı yapımcılarından biri ve büyük bir müzik tutkunu olan Rick Rubin'le konuşacak olması. Rubin, Tom Petty'den Run-DMC'ye, Johnny Cash'ten Slayer'a, Adele'den Red Hot Chili Peppers'a kadar herkesle çalışmış bir isim.

    Belgesel dizi, McCartney’in Beatles grubu ve 51 yıllık solo çalışmalarında yaptığı çığır açan şarkılarına yeni bir bakış açısı sağlayacak. Hulu Originals ve ABC Entertainment başkanı Craig Erwich; "Daha önce hayranlar, Paul McCartney'nin hayatının eserini yaratma deneyimini bu kadar kapsamlı, kutlama niteliğinde ayrıntılarla paylaşma fırsatını hiç bulamamışlardı. Bir gözlemci olan Rick Rubin'in, müzik tarihindeki en büyük hitlerden bazılarının nasıl ortaya çıktığını aydınlatması harika bir deneyim olacak. Paul'ün, türünün tek örneği belgeseli paylaşmak için Hulu'ya dönmeyi seçmesi bir onur." dedi.

    "McCartney 3,2,1", Hulu’nun dünya tarihinden etkili şahsiyetleri inceleyen genişleyen belgesel içerik listesine katılan en son seri. Yayın hizmeti, Mart 2020'de Hillary Clinton’ın hayatını ve 2016 seçimlerini inceleyen dört bölümlük belgesel dizisi “Hillary”i yayınladı. Aynı yılın ilerleyen günlerinde, Hulu'nun "I Am Greta" adlı belgesel filmi, Ağustos 2018'deki okul grevinin ilk yalnız günlerinden, Eylül 2019'da Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi'ne çıkmasına kadar genç iklim aktivisti Greta Thunberg'in samimi bir portresini içeriyordu.

    2016 tarihli "The Beatles: Eight Days a Week — The Touring Years" belgeseli Hulu'da yayınlanıyor. Zachary Heinzerling'in yönettiği “McCartney 3,2,1”ın baş yapımcılığını McCartney, Rubin, Scott Rodger, Peter Berg, Matthew Goldberg, Brandon Carroll, Jeff Pollack, Frank Marshall ve Ryan Suffern üstleniyor. Leila Mattimore, yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top