Hesabım
    Issa Rae, ‘Project Greenlight’ın Yeni Versiyonunda Yer Alacak

    Beğenilen belgesel serisi yeniden TV ekranlarında!

    Issa Rae, HBO Max ve Miramax, HBO'da film yapımcılarına dikkat çeken, eleştirmenlerce beğenilen belgesel dizisi “Project Greenlight”ı yeniden canlandırıyor. Yeni seri, yetenekli kadın film yapımcılarına odaklanacak. Rae, her bölümde yönetici yapımcı olarak görünecek ve gelecek vadeden film yapımcılarına rehberlik ve akıl hocalığı sağlayacak. Biten film daha sonra HBO Max'te gösterilecek.

    Orijinal "Project Greenlight", 2001-2003 yılları arasında HBO'da iki sezon yayınlandı, ardından 2005'te üçüncü sezon için Bravo'ya geçti. 2015'te HBO'da dördüncü sezon için geri getirildi ancak bir yıl sonra iptal edildi. Dizi, çalışması sırasında dört Emmy ödülüne aday gösterildi. Gösterinin yapımcılığını Rae’nin Hoorae şirketi ve Miramax yapacak.

    HBO Max ayrıca başlıklı senaryosuz bir diziyi de yakın zamanda duyurdu. Bu dizi, Rae'nin yapımcılığını üstlendiği “Sweet Life: Los Angeles” oldu. Dizi, Güney Los Angeles'ta genç ve siyahi olmanın, sürekli hayallerinin peşinde koşmanın ne anlama geldiğini dürüstçe inceleyecek. Büyüdükleri şehirde kariyerlerini inşa eden bir grup hırslı siyahi arkadaş grubunu takip edecek.

    Hoorae, Main Event Media ve Morning Dew Pictures serinin yapımcılığını üstlenecek. Rae, McKay, Jimmy Fox, Sheri Maroufkhani, Leola Westbrook ve Sun de Graaf yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor. Rajah Ahmed ve Pyongson "Sunny" Yim ortak yapımcılar, Sara Rastogi ve Ashley Calloway ise ana yapımcılar olarak projede yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top