Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ'dan Set Fotoğrafı Geldi!

    Başarılı oyuncu setin son günlerinden paylaşım yaptı

    Ülkenin son yıllardaki en başarılı ve en popüler oyuncularından biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram üzerinden bir paylaşımda bulundu ve son dizi setinin bitmek üzere olduğunu belirtti. Siyah beyaz paylaşılan fotoğrafta Tatlıtuğ, okuma provası yaparken görülüyor. Oyuncu, fotoğrafın altına ise "#set sona doğru" ifadisini ekledi ve hayranlarıyla paylaştı. 

    Bir denizaltı hikayesi barındıran ve şimdilik ismi belli olmayan Netflix dizisinin setinden gelen fotoğrafa göre çekimler bitmek üzere. Özge Özpirinçci, Ertan Saban, Onur ÜnsalEcem Uzun ve Meriç Aral gibi oyuncuların da rol aldığı dizinin bu yılın ikinci yarısında yayında olması bekleniyor. Tatlıtuğ, TV kariyerine kısa bir ara vermişti ve artık geri dönüyor.

    Dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu olan Arman, yaşanan bir doğa felaketinin ardından araştırma yapmak için bilim ekibiyle birlikte bir askeri denizaltısına biner. Yaşananları anlamaya çalışan Arman ve ekibi, aynı zamanda askeri denizaltının da gerçek görevinin ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Arman, kendini, ekibini ve tahmin ettiklerinden daha fazlasını kurtarmaya çalıştığı bu süreçte başarılı olabilecek midir?

    Umut Aral ve Tolga Karaçelik'ten gelen dizide başrol oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, Menekşe ile Halil ve Gümüş adlı dizilerle kariyeri başlamış ve bir fenomene dönüşen Aşk-ı Memnu ile büyük çıkış yakalamıştı. Ezel ve Kuzey Güney dizilerinde de yer alan oyuncu, Kelebeğin Rüyası ve Hadi Be Oğlum'la sinemada boy gösterdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top