Hesabım
    Jesse Plemons, Elizabeth Olsen'lı ‘Love and Death’in Kadrosunda

    HBO Max, dizi için diğer başrolü buldu..

    "I’m Thinking of Ending Things" "The Irishman" ve "Judas and the Black Messiah" filmlerinin yıldızı Jesse Plemons, HBO Max orijinal mini dizisi "Love and Death"te, son olarak 'WandaVision’da rol alan Elizabeth Olsen’la başrolleri paylaşacak. Dizi, Teksas'ta küçük kasaba aile hayatının tadını çıkaran ve düzenli olarak kiliseye giden iki çifti takip ediyor.

    Senaryo, 1980'de kiliseden arkadaşı Betty Gore'u baltayla öldüren Teksaslı ev hanımı Candy Montgomery'nin gerçek hikayesine dayanıyor. Yapımcılığını Lionsgate'in üstlendiği dizi, "Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs" kitabından ve Texas Monthly'nin "Love & Death in Silicon Prairie, Part I & II" adlı makalelerden oluşan bir koleksiyondan uyarlandı. "Breaking Bad"le ilk çıkışını yapan Pelmons, Allan Gore'u oynayacak, Olsen'ın daha önce Candy Montgomery'yi oynayacağı duyurulmuştu.

    Plemons'ın Emmy ödüllü kült spor draması "Friday Night Lights"ta çığır açan rolü, Landry Clarke'ın kariyerini teşvik etmesini sağladı ve onu Noah Hawley'in Altın Küre Ödüllü "Fargo"su gibi dizilerde rol almaya yöneltti. Emmy ödülü aldı ve Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü'nü kazandı. Plemons ayrıca, “Black Mirror”daki rolüyle Emmy'ye aday gösterildi. Plemons, "Battleship", "Paul", "Observe and Report", "The Master", "Black Mass", "Bridge of Spies", "The Program", "The Discovery", "Hostiles", "The Post", "Game Night" ve "The Irishman" gibi filmlerde rol aldı.

    Plemons'ın gelecek çalışmaları arasında Disney'in "Jungle Cruise" canlı aksiyon uyarlaması ve Martin Scorsese'nin "Killers of the Flower Moon" filmi yer alıyor. "Love and Death"in yönetici yapımcılığını yazar David E. Kelley, Blossom Films aracılığıyla Nicole Kidman ve Per Saari, yönetmen Lesli Linka Glatter, Texas Monthly aracılığıyla Scott Brown ve Megan Creydt, Matthew Tinker; Michael Klick ve Helen Verno üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top