Hesabım
    Michiel Huisman, Apple Gerilimi ‘Echo 3’nin Kadrosunda!

    Game of Thrones ve Flight Attendant yıldızı Apple dizisinde..

    Variety'nin haberine göre, Michiel Huisman, yakında çıkacak olan Apple aksiyon-gerilim dizisi “Echo 3”nin başrollerinden birinde yer alacak. Huisman, yakın zamanda duyurulan başrol oyuncusu Luke Evans'a katılmış oldu. Güney Amerika'da geçen “Echo 3”, küçük bir Amerikan ailesinin duygusal merkezi olan parlak, genç bir bilim adamı olan Amber Chesborough'u konu alıyor.

    Amber, Kolombiya-Venezuela sınırında kaybolduğunda, kardeşi (Evans) ve kocası (Huisman) derin askeri deneyime ve karmaşık geçmişe sahip iki adam olarak, onu gizli bir savaşın korkutucu ortamından kurtarmak için mücadele eder. Huisman, en çok megahit HBO dizisi “Game of Thrones”un üç sezonunda Daario Naharis rolünü oynamasıyla tanınıyor. Ayrıca, popüler Neflix dizisi “The Haunting of Hill House”ta başrol oynadı ve yakın zamanda Altın Küre'ye aday gösterilen HBO Max dizisi “The Flight Attendant”ta rol aldı.

    "Echo 3", hem İngilizce, hem de İspanyolca olarak çekildi ve 10 bölümlük bir sezon sipariş verildi. Omri Givon tarafından yaratılan dizi, Keshet Broadcasting dizisi “When Heroes Fly”dan ve bu uyarlamaya ilham verene aynı adlı Amir Gutfreund romanından uyarlandı. Mark Boal yeni versiyonu yarattı ve baş yapımcı ve şov sorumlusu olarak görev yapacak.

    Dizinin yapımcılığını üstlenen Keshet Studios'tan Peter Traugott, Boal, Jason Horwitch, Mark Sourian, Omri Givon, Eitan Mansuri, Jonathan Doweck, Keshet Media Group'tan Avi Nir ve Keshet International'dan Alon Shtruzman baş yapımcı olarak görev yapıyor. Festivallerin gediklisi olan bol ödüllü yönetmen Pablo Trapero ise dizinin yönetmen koltuğunda oturacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top