Hesabım
    Luke Evans, Apple'ın Aksiyon Dizisi ‘Echo 3’nin Kadrosunda

    Mark Boal dizisi, başrol oyuncusunu buldu..

    Luke Evans, hazırlıkları başlayan Apple aksiyon-gerilim dizisi “Echo 3”nin başrollerinden birinde yer alacak. Mark Boal'dan gelen 10 bölümlük dizi, Güney Amerika'da geçiyor ve küçük bir Amerikan ailesinin duygusal merkezi olan parlak, genç bir bilim adamı Amber Chesborough'u takip ediyor. Kolombiya-Venezuela sınırında kaybolduğunda, derin askeri deneyime ve karmaşık geçmişe sahip iki adam, kardeşi Bambi (Evans) ve kocası onu gizli bir savaşın zemininde geçen atmosferde bulmak için mücadele eder.

    Evans, "The Three Musketeers", "Immortals", "Beauty and the Beast" gibi gişe yapan filmlerde ve hem "Fast & Furious" hem de "The Hobbit" serilerinde rol almasıyla, sinema tarafında daha çok tanınıyor. Son yıllarda TNT'deki “The Alienist” ve Hulu'daki “Nine Perfect Strangers” dahil olmak üzere bir dizi TV şovunda da rol aldı.

    "Echo 3", ilk olarak Apple'da sipariş edilmişti. Dizi, hem İngilizce hem de İspanyolca olarak çekilecek. Omri Givon tarafından yaratılan ve Amir Gutfreund'un aynı adlı romanından esinlenen Keshet Broadcasting dizisi “When Heroes Fly”ın bir uyarlaması olacak. Boal, "Echo 3"yi yarattı ve Jason Horwitch'le birlikte yürütücü yapımcı ve ortak şovmen olarak görev yapacak.

    Dizinin yapımcılığını üstlendiği Keshet Studios'tan Peter Traugott; Boal, Horwitch, Mark Sourian, Omri Givon, Eitan Mansuri, Jonathan Doweck, Keshet Media Group'tan Avi Nir, Keshet International'dan Alon Shtruzman ve Karni ile birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Çekimlerin bu yaz başlaması planlanıyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top